27.3 C
Bistrița
miercuri, august 17, 2022

FOTO: Spălătoria auto PRO WASH Bistrița s-a mutat în hală nouă, modernă! Super condiții pentru clienți și angajați

PRO WASH – una dintre ultimele spălătorii auto din oraș unde încă mai lucrează băieți pricepuți la spălat profesional și cosmetizarea mașinilor, s-a modernizat odată cu mutarea într-o nouă hală, la câțiva zeci de metri de fosta hală de pe strada Simpozionului din Bistrița.

Calitatea serviciilor a rămas la fel cum știați, ceea ce s-a schimbat sunt condițiile oferite acum clienților, cât și angajaților. Noul sediul al PRO WASH are tot două linii de acces în spălătorie pentru autoturisme, microbuze, camioane sau TIR-uri.

Clienții care aleg serviciile oferite la noul sediu pot servi acum o cafea bună în micuța cafenea a spălătoriei, amenajată cu mult bun gust, loc de unde pot urmări procedurile de spălare și cosmetizare a mașinii.

Angajații au și ei spațiul lor special amenajat, cu vestiare, o mică bucătărie, loc de servit masa și de odihnă. De altfel, PRO WASH BISTRIȚA angajează SPĂLĂTORI AUTO cu EXPERIENȚĂ, oferind nu doar condiții excelente de muncă, ci și salariu motivant și bonusuri încurajatoare – în funcție de performanțe. Pentru mai multe informații puteți suna la tel. 0740900098 sau la sediul spălătoriei auto PRO WASH, Bistrița, str. Simpozionului, nr. 4 A, la 50 de metri de vechea hală.

Același număr de telefon 0740900098 poate fi folosit dacă aveți nevoie ca mașina să vă fie spălată, dar nu aveți timp să ajungeți cu ea la spălătorie. Cei de la PRO WASH o preiau și v-o aduc la serviciu sau acasă, curată, parfumată.

Cu un Like dat paginii de Facebook Pro Wash Bistrita vă asigurați că rămâneți la curent cu toate noutățile și ofertele.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.

La Maison du Claire te trimite la relaxare! Cum poți câștiga un weekend „zen” la Therme București

La Maison du Claire își propune să-i trimită la relaxare pe cei mai fideli clienți ai...