8.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

FOTO Spermezeu: S-au luptat să țină flăcările departe de casa de locuit!

Încă o noapte de foc pentru pompierii bistrițeni. Aceștia au intervenit la un incendiu izbucnit la o anexă, în localitatea Spermezeu. Mobilizarea a trebuit să fie cu atât mai mare cu cât flăcările ajunseseră și la casa de locuit.

Puțin după miezul nopții, un incendiu a izbucnit la anexa unei case din localitatea Spermezeu.

Focul s-au extins rapid, amenințând și casa de locuit.

Pompierii au acționat în forță, încercând să salveze locuința, înainte ca aceasta să fie și ea înghițită de flăcări. S-a reușit salvarea acesteia, chiar dacă acoperișul a fost distrus, parțial.

„Pompierii militari au făcut eforturi pentru protejarea casei de locuit, iar în urma intervenției lor, incendiul a fost limitat la cca 10 mp din acoperișul casei. A ars grajdul în totalitate, fiind găsit cuprins de flăcări în totalitate. Cauza probabilă a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit electric la anexa de la care a izbucnit incendiul. Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit pompierii militari de la GIS Beclean și SVSU Spermezeu”, anunță reprezentanții ISU BN.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.