9.6 C
Bistrița
duminică, octombrie 2, 2022

FOTO: Peste trei sute de persoane, la Cupa Anisia pentru persoane cu dizabilități

Peste trei sute de persoane s-au adunat ieri, în Poiana Corbilor din Livezile, pentru a participa la cea de-a doua ediție Cupa Anisia pentru persoane cu dizabilități.

Peste 300 de persoane cu dizabilități și însoțitorii acestora au petrecut o duminică memorabilă, ieri, la Poiana Corbilor. Aici s-a desfășurat Cupa Anisia – eveniment aflat la ediția a II-a.

Participanții au pescuit, au jucat șah sau au avut parte de plimbări cu caiacul. Iar cei mai mici s-au distrat pe trambulină în locul de joacă special amenajat. Copiii s-au bucurat și de picturi pe față, baschet, tiroliană și plimbări cu ponei.

S-au gătit, cu acest prilej, aproximativ 300 de porții de fasole și cârnați la ceaun.

A fost organizată și o licitația de picturi și obiecte hand-made. Banii obținuți din licitație vor ajunge la „Grigore din căruț”. Așa cum ne-au obișnuit deja, organizatorii au pus la punct Cupa Anisia cu scopul de a sprijini o persoană cu dizabilități.

În acest an, beneficiarul este un locuitor din Breaza, cu probleme locomotorii, care are nevoie de un nou cărucior. 

Paul Sărmășan, inițiatorul evenimentului, a explicat pentru Bistrițeanul.ro că persoanele cu dizabilități s-au bucurat de cafea, înghețată și răcoritoare gratuit din partea Asociației Anisia. „Asociația Anisia a reușit să achiziționeze căruciorul care va ajunge la Grigore astăzi. Le mulțumesc tuturor pentru sprijin, donații și pentru participarea la eveniment.

În special mulțumesc echipei Anisia. Sunt niște oameni minunați care mereu sunt gata să ajute și să mă susțină în cauzele asociației. Este minunat să lucrez cu ei. Iar pe restul îi invităm cât mai des posibil să fie oaspeții noștri. După cum se vede și în fotografii, persoanele cu dizabilități au ajutat la organizarea evenimentului. Au fost pe teren, alături de mine, de dimineață, pe căldură, și până târziu în noapte. Asta arată că și noi existăm și contăm”, a mai subliniat Paul Sărmășan, președintele Asociației Anisia. 

Cupa Anisia 2022 a fost posibilă cu sprijinul partenerilor / sponsorilor:

  • Leoni Bistrița, ARRK, Class Cafe, Fir Întins, Cămara Bunicii, Coca Cola, Vibis Grup Bistrița
  • Tub Integral, Delice Pan, Rus Cafe Rebra, Hotel Ozana, Sepia Print, 
  • Caiac Smile, HobbyStar, Gelateria Aniela, Goldplast, Mr. Carpetino, Sandinex, Decathlon, Metacris Design, Adrian Pop și trupa sa de animație,
  • DJ Grasu, Larisa Bozbici, Magnetic Sax, Ștefan Pădure, Florin Dudu Mândru,
  • Asociația Împarte Bucurii, KarideliArt, Tricorama, Atănăsoaie Dan, Traian Sârb Înghețată
  • SMURD Bistrița-Năsăud, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, DGASPC Bistrița-Năsăud

Foto @ Cupa Anisia 2022

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.