3.3 C
Bistrița
miercuri, noiembrie 30, 2022

Party în Colibița terminat cu scandal. Jandarmii i-au potolit cu „premii” consistente

Câțiva turiști din stațiunea Colibița au făcut o petrecere cu scandal și gălăgie, iar vecinii nu au suportat și au chemat autoritățile. Jandarmii au amendat atât petrecăreții cât și proprietarul pensiunii.

Jandarmii bistrițeni s-au deplasat, noaptea trecută, la o cabană care prezenta „nereguli” pentru vecini. Mai multe persoane din apropierea cabanei au sunat la 112 și semnala faptul că cei care au închiriat spațiul îi deranjează pe toți cei din jur.

Jandarmii au intervenit la fața locului și au aplicat mai multe sancțiuni pentru persoanele aflate la cabană și una pentru proprietarul pensiunii.

Participanții de la petrecere au fost sancționați cu 1500 de lei, iar proprietarul pensiunii a primit o sancțiune de 5000 de lei pentru că nu a luat toate măsurile pentru ca cei prezenți să nu tulbure ordinea și liniștea publică.

„Jandarmii s-au deplasat la locația indicată, le-au pus în vedere participanților respectarea prevederilor legale în vigoare și au aplicat sancțiuni în valoare de 1.500 de lei pentru tulburarea liniștii publice. (Legea nr. 61 din 1991, art.2, pct. 26)

Având în vedere faptul că proprietarul pensiunii, o societate comercială, nu a luat toate măsurile pentru ca cei prezenți să nu tulbure ordinea și liniștea publică, ori pentru a împiedica săvârșirea unor fapte de natură contravențională sau penală, jandarmii i-au aplicat societății comerciale în cauză o sancțiune de 5.000 de lei, în conformitate cu prevederile legale în vigoare. (Legea nr. 61 din 1991, art.2, pct. 35)”, a transmis Inspectoratul Județean de Jandarmi.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...