1.3 C
Bistrița
duminică, noiembrie 27, 2022

FOTO: TRAGEDIE cu premeditare, pe Rodnei?!?

Ca la noi la nimeni! S-ar părea că autoritățile locale, polițiștii și alții implicați au pus la cale o tragedie! Că altfel, eu Bistrițel, nu-nțeleg cum pe Rodnei, cabluri electrice și de internet/televiziune, sunt lăsate să atârne în voie. Acestea nu doar că blochează un trotuar în întregime, dar mai și pun zeci, poate chiar sute de vieți în pericol, ZILNIC!

Asist de câteva zile BUUUUNE la un fenomen nou la noi în Bistrița! L-aș fi catalogat ca nepăsare, dar situația persistă de prea mult timp.

Așa că eu, Bistrițel, am ajuns la concluzia că e o adevărată mobilizare de forțe pentru ca pe strada Rodnei să se-ntâmple o tragedie. Cu premeditare!

Totul a început în vara anului trecut, când un bloc de pe Rodnei a intrat în reabilitarea termică „ordonată” de Primărie!

După ce au „înfrumusețat” blocul (și aici mă abțin de la comentarii), au lăsat să atârne în voie cabluri de electricitate, internet, TV sau ce-or mai fi! O „adunătură” de astfel de cabluri blochează un trotuar, obligând pietonii să iasă în stradă, pentru a tranzita zona.

Mai mult, în imediata apropiere se află o stație de autobuz, foarte aglomerată. Oricum zona e tranzitată de zeci, poate chiar sute de copii, zilnic, care vin și merg la unitățile școlare de pe strada Rodnei. Apoi punem bunici de la țară care vin la oraș pentru cumpărături sau analize, mame cu cărucioare etc.

Poliția Locală a fost anunțată de acest lucru și s-a promis că se vor lua măsuri. A trecut mai bine de o săptămână și nimic.

Așa că, revin la ipoteza mea: s-au mobilizat pentru o tragedie, pe Rodnei!

CUM?

Lucrătorii au lăsat cablurile de izbeliște, reprezentanții Primăriei nu i-au luat la rost, Poliția Locală nu a luat NICIO măsură, iar angajații firmelor de cablu/tv și ce-or mai fi pe acolo nu se sinchisesc să intervină, din oficiu. Că să nu-mi spună mie că niciunul din cei menționați mai sus nu a ajuns DELOC pe Rodnei în ultimele săptămâni.

Așadar, dacă tot v-am demascat planul, n-ar fi bine să acționați, ÎNAINTE să se-ntâmple o tragedie???

Doar întreb! Eu, Bistrițel îngrijorat!

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...

S-au specializat afară în curățenie, inclusiv după incendii, iar acum le arată bistrițenilor ce au învățat! EASY SOLUTION – servicii profesionale de curățenie pentru...

Povestea EASY SOLUTION, cea mai nouă firmă de curățenie care își oferă serviciile complete bistrițenilor, este...

S-a deschis SOF GSM, magazin de accesorii pentru telefoane, pe strada Andrei Mureșanu din Bistrița

Un nou magazin de accesorii pentru telefoane s-a deschis în Bistrița, pe strada Andrei Mureșanu, chiar...