2.7 C
Bistrița
duminică, decembrie 4, 2022

FOTO Trei avalanșe într-o zi, pe drumul Rodna – Valea Vinului

Între localitățile Rodna și Valea Vinului, pe un drum comunal, au fost înregistrate căderi masive de zăpadă, mai precis în trei valuri. Circulația a fost oprită până la intervenția CLSU Rodna.

Începând de azi dimineață, pe drumul comunal dintre Rodna și Valea Vinului au fost înregistrate trei căderi masive de zăpadă de pe versanți. Autoritățile din localitate au intervenit la fiecare în parte.

În total, pentru decongestionarea traficului și pentru deszăpezire, au intervenit cinci utilaje, printre care și utilaje pe care Primăria Rodna le deține.

Din fericire, nu au fost raportate victime. Accesul către Valea Vinului nu este blocat. Acesta se află în afara oricărui pericol, anunță Valentin Grapini, primarul comunei Rodna.

„Am intervenit, începând cu dimineața asta, de trei ori pentru a da la o parte zăpada depusă pe drum. Primul val și al doilea nu au fost atât de puternice. Însă ultimul a cauzat un mai mare disconfort și sper să fie ultimul. 

S-a acționat rapid pentru dezsăpezire cu cinci utilaje, pentru a crea măcar acces în localitate, în cazul unor urgențe”, a declarat pentru Bistriteanul.ro, Valentin Grapini.

Astfel de incidente sunt întâlnite des în zona respectivă, datorită poziționării geografice și volumului mare de zăpadă căzut pe versanți.

În momentul de față, drumul comunal este deschis circulației rutiere.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...