6.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

FOTO – Un autocar cu fanfara Forumului German s-a ciocnit cu o mașină la Feldru. Un adolescent a ajuns la spital

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident rutier, în localitatea Feldru. Din primele informații rezultă faptul că un autocar de 30 de locuri s-a ciocnit cu o mașină. Mai multe persoane, printre care și un copil, au ajuns la spital.

Accidentul a avut loc în urmă cu puțin timp, pe DN17D, în localitatea Feldru. Din primele informații rezultă faptul că un autoturism s-a ciocnit cu un autocar. Deocamdată nu se știe cum s-a produs accidentul.

În momentul producerii accidentului, în autoturism se afla o singură persoană, iar în autocar 21 de persoane. Mai multe persoane au fost rănite și au fost transportate la spital. Printre ele se numără și un minor de 14 ani. Niciunuia nu i-a fost pusă viața în pericol.

„De la accidentul din Feldru echipajele medicale au transportat la spital 3 victime, toate conștiente, fără comoții cerebrale, stabile hemodinamic și respirator. O victimă cu traumatism de genunchi a fost preluată de EPA Năsăud, un copil de 14 ani cu traumatism de coloană lombară și un bărbat de 73 de ani cu un traumatism cranian au fost preluați de echipajele SAJ. Restul victimelor au refuzat transportul la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ, Ciprian Păcurar.

UPDATE:

În autocar se afla fanfara Forumului German din Bistrița, care se întorcea din localitatea Rodna, unde participase la un concurs. Printre cei răniți se numără unul dintre profesori, un bărbat de 73 de ani, și un adolescent. Se pare că accidentul a fost provocat de un tânăr de 20 de ani. În urma impactului, autocarul a ajuns într-un lan de porumb de lângă carosabil.

„Un tânăr de 20 de ani, din Parva, în timp ce conducea un autoturism pe DN17D, între localitățile Nepos și Feldru, ar fi efectuat o manevră de depășire a unui autobuz, moment în care a pierdut controlul autoturismului, intrând în coliziune cu autobuzul, ambele autoturisme ieșind în afara părții carosabile”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, Diana Pintea, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Ambii șoferi au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Supercom și IMP România! Se oferă condiții excelente de muncă

Se fac angajări la ItalTextil Sărata, care caută muncitori și secretar administrativ. Panouri Decorative are nevoie de montator în Bistrița, iar Transmixt angajează / școlarizează șoferițe pentru transportul local. Oferta completă, mai jos: