11.6 C
Bistrița
miercuri, mai 18, 2022

Tânărul accidentat, ieri, pe un câmp din Șieu Sfântu a murit

Tânărul de 25 de ani căruia i-a fost smuls un braț în timp ce încerca să repare un utilaj agricol pe un câmp din Șieu Sfântu a murit în această dimineață, la clinica de specialitate din Târgu Mureș unde a fost transferat aseară.

Din păcate, tânărul de 25 de ani din Dorolea care a fost accidentat ieri pe un câmp din Șieu Sfântu, a murit în această dimineață, la clinica de specialitate din Târgu Mureș unde a fost transferat aseară, la ora 23:00.

Acesta se afla ieri după-masă pe un câmp din Șieu Sfântu, unde opera un utilaj agricol de făcut baloți. La un moment dat, acesta s-a defectat, iar bărbatul a încercat să îl repare, însă utilajul i-a prins mâna și i-a smuls-o din umăr.

Un localnic a auzit urletele bărbatului și a chemat o asistentă medicală. Deși aceasta a ajuns la fața locului repede, bărbatul deja intrase în stop cardio-respirator. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

Bărbatul a ajuns în stare foarte gravă la Unitatea de Primiri Urgențe Bistrița, de unde mai apoi a fost transferat la o clinică de specialitate din Târgu Mureș. Din păcate, în jurul orei 05:00, azi-dimineață, acesta a pierdut lupta cu viața.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: