-4.3 C
Bistrița
duminică, ianuarie 23, 2022

FOTO: Un microbuz ce transporta persoane a căzut de pe pod

Incidentul a avut loc la ieșirea din Năsăud spre Liviu Rebreanu. Microbuzul a părăsit partea carosabilă, a rupt bara de protecție de pe pod și s-a răsturnat.

Clipe de groază pentru pasagerii unui microbuz ce transporta persoane. Aceștia se deplasau de la Năsăud spre Bistrița, când, microbuzul a părăsit partea carosabilă, a rupt bara de protecție de la pod și a plonjat în râu.

Șoferul unui microbuz, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul volanului, într-o curbă la dreapta între localitățile Năsăud și Liviu Rebreanu. Acesta a ieșit în afara părții carosabile, unde s-a răsturnat”, au explicat reprezentanții IPJ BN.

Conform echipajelor medicale ajunse la locul accidentului, cele patru persoane implicate au fost rănite ușor. Toate au primit îngrijiri acolo, refuzând transportul la spital.

Acestea au ieșit singure din microbuz, neavând nevoie de intervenția pompierilor.

Șoferul este un bărbat de 33 de ani, din Rodna. Acesta nu consumase alcool înainte de a se urca la volan. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița: