8.5 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

FOTO: Un microbuz ce transporta persoane a căzut de pe pod

Incidentul a avut loc la ieșirea din Năsăud spre Liviu Rebreanu. Microbuzul a părăsit partea carosabilă, a rupt bara de protecție de pe pod și s-a răsturnat.

Clipe de groază pentru pasagerii unui microbuz ce transporta persoane. Aceștia se deplasau de la Năsăud spre Bistrița, când, microbuzul a părăsit partea carosabilă, a rupt bara de protecție de la pod și a plonjat în râu.

Șoferul unui microbuz, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul volanului, într-o curbă la dreapta între localitățile Năsăud și Liviu Rebreanu. Acesta a ieșit în afara părții carosabile, unde s-a răsturnat”, au explicat reprezentanții IPJ BN.

Conform echipajelor medicale ajunse la locul accidentului, cele patru persoane implicate au fost rănite ușor. Toate au primit îngrijiri acolo, refuzând transportul la spital.

Acestea au ieșit singure din microbuz, neavând nevoie de intervenția pompierilor.

Șoferul este un bărbat de 33 de ani, din Rodna. Acesta nu consumase alcool înainte de a se urca la volan. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: