6.4 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

FOTO: Rupt de beat, şi-a băgat soția și un copil în spital

Un accident rutier a avut loc azi-noapte în Lechința. O familie a trecut prin clipe de groază, după ce mașina în care se aflau a ieșit de pe carosabil și a dărâmat un stâlp. Mama și un copil au ajuns la spital.

Echipajul de Prim Ajutor, unul ASAS și poliția au intervenit azi – noapte la un accident rutier. Acesta s-a întâmplat în localitatea Lechința.

O familie, mamă, tată și trei copii, au trecut prin clipe de groază. Mașina lor a părăsit carosabilul și s-a izbit de un stâlp de comunicații, pe care l-a rupt.

„Din verificările și măsurătorile efectuate la fața locului de polițiști, a rezultat faptul că pe DJ151, în localitatea Lechința, un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani din localitate a pierdut controlul direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens unde a acroșat un microbuz condus de un tânăr de 23 de ani din județul Mureș, după care a ieșit în afara părții carosabile unde a lovit un stâlp din lemn și un capăt de pod. În urma accidentului două persoane au fost rănite ușor. Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultat fiind negativ pentru mureșean și aproape 1,00mg/l pentru cel din Lechința”, au explicat reprezentanții IPJ BN.

În urma evaluării victimelor, s-a decis transportarea la spital a mamei și a unui copil. Aceștia prezentau traumatism cranio-cerebral minor.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: