22.4 C
Bistrița
miercuri, iunie 16, 2021

FOTO: Rupt de beat, şi-a băgat soția și un copil în spital

Un accident rutier a avut loc azi-noapte în Lechința. O familie a trecut prin clipe de groază, după ce mașina în care se aflau a ieșit de pe carosabil și a dărâmat un stâlp. Mama și un copil au ajuns la spital.

Echipajul de Prim Ajutor, unul ASAS și poliția au intervenit azi – noapte la un accident rutier. Acesta s-a întâmplat în localitatea Lechința.

O familie, mamă, tată și trei copii, au trecut prin clipe de groază. Mașina lor a părăsit carosabilul și s-a izbit de un stâlp de comunicații, pe care l-a rupt.

„Din verificările și măsurătorile efectuate la fața locului de polițiști, a rezultat faptul că pe DJ151, în localitatea Lechința, un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani din localitate a pierdut controlul direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens unde a acroșat un microbuz condus de un tânăr de 23 de ani din județul Mureș, după care a ieșit în afara părții carosabile unde a lovit un stâlp din lemn și un capăt de pod. În urma accidentului două persoane au fost rănite ușor. Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultat fiind negativ pentru mureșean și aproape 1,00mg/l pentru cel din Lechința”, au explicat reprezentanții IPJ BN.

În urma evaluării victimelor, s-a decis transportarea la spital a mamei și a unui copil. Aceștia prezentau traumatism cranio-cerebral minor.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

VIDEO: Terase din sticlă pe sistem Valedo retractabil – propunerea POP&POP Glass Solutions pentru cei mai pretențioși clienți

Există probabil zeci de moduri de a închide o terasă, dar pentru cei pretențioși, care vor...

BistriVet angajează contabil, Filadelfia Group caută șoferi profesioniști, IMP România are nevoie de un șef de linie priceput

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița: BistriVet angajează contabil. Filadelfia Group caută șoferi profesioniști,...

CASA RUSU Bistrița: TOMBOLĂ și un TOP 10 super piese de mobilier pentru casa ta 

Dormitoare, sufragerii, fotolii sau colțare în stil clasic sau modern, pe toate le găsești în oferta...