1.9 C
Bistrița
vineri, decembrie 3, 2021

FOTO: Rupt de beat, şi-a băgat soția și un copil în spital

Un accident rutier a avut loc azi-noapte în Lechința. O familie a trecut prin clipe de groază, după ce mașina în care se aflau a ieșit de pe carosabil și a dărâmat un stâlp. Mama și un copil au ajuns la spital.

Echipajul de Prim Ajutor, unul ASAS și poliția au intervenit azi – noapte la un accident rutier. Acesta s-a întâmplat în localitatea Lechința.

O familie, mamă, tată și trei copii, au trecut prin clipe de groază. Mașina lor a părăsit carosabilul și s-a izbit de un stâlp de comunicații, pe care l-a rupt.

„Din verificările și măsurătorile efectuate la fața locului de polițiști, a rezultat faptul că pe DJ151, în localitatea Lechința, un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani din localitate a pierdut controlul direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens unde a acroșat un microbuz condus de un tânăr de 23 de ani din județul Mureș, după care a ieșit în afara părții carosabile unde a lovit un stâlp din lemn și un capăt de pod. În urma accidentului două persoane au fost rănite ușor. Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultat fiind negativ pentru mureșean și aproape 1,00mg/l pentru cel din Lechința”, au explicat reprezentanții IPJ BN.

În urma evaluării victimelor, s-a decis transportarea la spital a mamei și a unui copil. Aceștia prezentau traumatism cranio-cerebral minor.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Revoluție în domeniul frumuseții: cristale lichide pentru păr

În prezent, industria frumuseții  ne oferă din ce în ce mai multe tipuri de produse inovatoare,...

Euforia Floral Boutique a pregătit ornamentele de Crăciun! Din brad natural, care aduce miros de sărbătoare în casă

Îți dorești un brad unic, o coroniță-n ușă sau pe mijlocul mesei, care să transmită căldură...

FOTO: Fetelor, s-a deschis Ciao Bella! Magazin de lenjerie intimă, dedicat exclusiv doamnelor și domnișoarelor!

Ce cadou frumos pentru doamnele și domnișoarele din Bistrița, venit fix înaintea sărbătorilor de iarnă, când...