-2 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 22, 2022

FOTO: A acroșat o altă mașină și a ajuns într-o râpă

Un accident rutier a avut loc în această seară la Sîngeorz – Băi. Un autotursim a acroșat mașina ce venea din sens opus, iar apoi a ajuns într-o râpă. O creangă a intrat în mașină, rănind o pasageră.

Un apel la 112 anunța un accident rutier în zona Sîngeorz – Băi. Un autotursim a ajuns într-o râpă, iar o persoană avea nevoie de ajutor.

Un autoturism care circula pe direcția Ilva Mică – Sîngeorz-Băi, și care era condus de un bărbat de 33 de ani, din Sîngeorz – Băi, a acroșat cu partea laterală un alt autoturism, care circula din sens opus, și care era condus de un tânăr de 23 de ani, din Maieru. În urma accidentului, autoturismul condus de șoferul din Sîngeorz-Băi a ieșit în afara părții carosabile, iar o pasageră a fost rănită”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

Se pare că o creangă ar fi străpuns mașina, rănind pasagera. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a fi extrasă din autoturism.

„Echipajul de descarcerare a extras victima (femeie), și a predat-o echipajului TIM. Aceasta acuza dureri lombare și la membrul superior drept. A fost transportată la CPU Năsăud pentru continuarea investigațiilor medicale”, au explicat reprezentanții ISU BN.

„Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii din Sîngeorz-Băi efectuează cercetări pentru lămurirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”. a mai explicat Crina Sîrb.

 

FOTO – Cititor Bistrițeanul.ro

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița: