-1.5 C
Bistrița
miercuri, martie 29, 2023

FOTO – Un șofer începător s-a „strecurat” printre două mașini. Una a ajuns în șanț

Un accident rutier a avut loc în Jelna. Un șofer începător s-a strecurat cu mașina printre alte două. Nu i-a reușit „manevra”, așa că una dintre mașinile atinse a ajuns în șanț. Teribilistul a rămas fără permis de conducere.

Adrenalina l-a lăsat pieton!

Un tânăr din Bistrița – care s-a văzut cu permisul în mână – s-a gândit să sfideze legile și să apese pedala de accelerație.

Acesta se afla în spatele a două mașini, pe DJ 173, prin localitatea Jelna. Prima mașină, condusă de un bărbat de 82 de ani, din Jelna, tocmai efectua un viraj la stânga, când tânărul s-a gândit să le depășească.

A fost nevoit să se strecoare printre mașina care vira stânga și cea care circula regulamentar. Le-a lovit pe ambele, dar mașina condusă bărbatul de 67 de ani, din Bistrița, pe aceeași direcție de mers, a ajuns în șanțul de pe marginea drumului.

Bărbatul de 67 de ani a ajuns la spital, iar tânărul șofer a rămas pieton.

Astăzi, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit pentru efectuarea de cercetări la un accident rutier care a avut loc în localitatea Jelna. Au fost identificați trei conducători auto implicați în evenimentul rutier. Un tânăr de 18 ani, din Bistrița, care în timp ce conducea un autoturism, pe Drumul Județean 173 prin localitatea Jelna a colizionat un alt autoturism condus de un bărbat de 67 de ani din Bistrița, ulterior accidentând un alt autoturism condus de un bărbat de 82 de ani din Jelna.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru toți șoferii implicați. Conducătorul de 67 de ani a fost transportat la spital. A fost dispusă măsura reținerii permisului de conducere șoferului de 18 ani, fiind totodată întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii circumstanțelor producerii evenimentului rutier”, au transmis reprezentanții IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...