1.2 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

12 ore de program cu publicul, la Taxe și Impozite!

Administrația actuală a decis prelungirea programului cu publicul la serviciile esențiale din cadrul Primăriei Bistrița. Astfel, la Taxe și Impozite, programul va fi de acum de 12 ore pe zi. Și la ghișeul de Relații cu Publicul de pe Șincai va fi deschis mai mult decât de obicei.

Odată cu investirea în funcția de primar, Ioan Turc a anunțat că va prelungi programul de lucru cu publicul la serviciile esențiale din cadrul Primăriei Bistrița.

Astăzi, printr-un comunicat, administrația locală a anunțat prelungirea programului de lucru la serviciul Taxe și Impozite și la biroul de Relații cu Publicul.

Mai exact:

La Direcția Venituri, str. Alexandru Odobescu, nr. 17A:

Luni – joi: 07.00 – 14.00, 15.00 – 19.00

Vineri: 07.00 – 12.00, 13.00 – 16.00

La Centrul de Relații cu Publicul, str. Gheorghe Șincai, nr. 2:

Luni – joi: 07.00 – 13.00, 14.00 – 19.00

Vineri: 07.00 – 13.00, 14.00 – 16.00

„Reamintim că și în acest an – pentru plata integrală, până la data de 31.03.2021, a impozitelor și taxelor cu debit – se acordă o bonificație de 10%”, a mai transmis primarul Ioan Turc.

Plata impozitelor și taxelor cu debit poate fi făcută și online, prin intermediul platformei Ghișeul.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...