31 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

FOTO/VIDEO – Un tânăr este în stare foarte gravă, după o acrobație cu motocicleta, în Sărățel

Un tânăr de 20 de ani este în stare foarte gravă, după o cascadorie cu o motocicletă pe DJ172G, în Sărățel. Acesta a intrat cu motocicleta într-o căruță staționată și a fost aruncat la câțiva metri.

Accidentul s-a produs în urmă cu puțin timp, pe DJ172G. Din primele informații rezultă că un tânăr de 20 de ani care conducea o motocicletă urcat în picioare pe aceasta a pierdut controlul și a intrat într-o căruță staționată pe acostament.

În urma impactului, tânărul a fost aruncat la câțiva metri distanță, pe acostament. Un alt tânăr care se afla într-o mașină în spatele său a sunat la 112.

Echipajul medical SMURD a găsit tânărul în stare foarte gravă, inconștient. Acesta a fost stabilizat și transportat la spital.

Tânărul este din localitate. Acesta muncea în Germania și venise acasă, culmea, tocmai să își facă școala de șoferi.

Apropiații spun că acesta nu avea experiență în condus motociclete și nici un permis pentru așa ceva. Se pare că acesta consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca pe motocicletă.

UPDATE:

Tânărul a ajuns în stare foarte gravă la Spitalul Județean de Urgență Bistrița-Năsăud. Este posibil ca acesta să fie transferat pentru o operație pe creier la o clinică de specialitate din Cluj-Napoca sau Târgu Mureș.

Acesta este în comă, cu o hemoragie puternică la cap. Medicii sunt rezervați cu privire la șansele sale de supraviețuire.

UPDATE 2:

În cursul nopții, tânărul a fost transportat la clinica de neurochirurgie din Cluj-Napoca, pentru a fi supus unei operații chirurgicale.

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=ltKxxCMh8m0″ /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.