2.1 C
Bistrița
duminică, decembrie 4, 2022

FOTO – Un viceprimar se revoltă în mediul online: Poate mai pot îndrepta ceva!

Problema lemnelor pentru construcții, în Rebrișoara, pare să fie „mărul discordiei” dintre conducerea comunei și localnici. Viceprimarul a decis să mute revolta și lupta în mediul online. „De povești și eu sunt sătul. Am hotărât să încep să fac aceste lucruri publice, în ideea că poate mai pot îndrepta ceva!”, a scris Nicu Moldovan pe Facebook.

S-ar părea că de ani de zile, localnicii din Rebrișoara solicită lemne pentru construcții, dar în zadar. De asemenea, și lemnele de foc sunt date „pe sprânceană”.

În loc de lemne groase și bune, ar primi doar… crenguțe.

Noi am luat acuma 3 ani cu 160 lei metru cub de lemne groase, de foc. Când am fost după ele, a venit primarul și ne-a dat doar vârfuri și crengi. Alea groase au rămas în altă parte. La intrebarea «DE CE NU NE DAI ȘI LEMNE BUNE?» am primit răspuns: Sunt pentru alții astea. Pentru cine sunt? Cine cară în așa hal de pe Gersa zilnic lemne? Noi cetățenii nu știm, dar vrem să știm. Cine le vinde? La cine le vinde? Și cu ce bani?”, a scris Marian Solovastru.

Aceasta este doar una dintre nemulțumirile exprimate online, lucru ce a pornit, culmea, de la o postare a viceprimarului Rebrișoarei.

„În atenția cetățenilor din Rebrișoara care mă întreabă la birou, pe stradă sau telefon de ce nu mai primesc LEMNELE DE FOC SAU MATERIAL LEMNOS PENTRU CONSTRUCȚII pentru care au depus cereri de vreo 2 ani. Din păcate s-au vândut la alții”, a scris Nicu Moldovan pe pagina sa de Facebook.

Reacțiile au curs, mesaje dure au fost adresate conducerii comunei, iar unii l-au încurajat pe viceprimar să ia atitudine.

De povești și eu sunt sătul. Am hotărât să încep să fac aceste lucruri publice, în ideea că poate mai pot îndrepta ceva”, și-a explicat viceprimarul „revolta” din mediul online.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...