26.9 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

FOTO: Una din văcuțele de la Agricol a devenit mămică! Meduța a venit pe lume de Ziua Mediului

Elevii de la Agricol au primit anul trecut un material didactic inedit: patru vaci. În acest weekend, de Ziua mediului, a venit pe lume primul puiuț de văcuță: Meda (Meduța).

În luna noimebrie 2021, elevii de la Liceul Tehniologic Agricol au primit patru vaci, pe post de material didactic. Bălțatele românești erau ”dedicate” celor ce doreau sa devină zootehniști sau tehnicieni veterinari.

Material didactic inedit la Liceul Agricol Bistrița: Văcuțe pentru practica celor ce vor să devină veterinari sau zootehniști

La șase luni distanță, tocmai de Ziua Mediului și a  Educației, elevii au fost răsplătiți așa cum se cuvine. Pe lume a venit Meda (Meduța), primul puiuț de vacă.

”Ea este Meda (sau Meduța cum o alintăm noi), venită pe lume în data de 05.06.2022, la Liceul Tehnologic Agricol Bistrița , de Ziua Mediului și a Educației.

Dacă în luna noiembrie 2021 vă anunțam că baza materială a liceului este în continuă dezvoltare, avem bucuria de a vă anunța că din lotul de 4 juninci rasa Bălțată Românească achiziționate atunci, una a devenit ,,mămică”.
Acest lot de animale este destinat utilizării în activitatea practică a elevilor care se pregătesc în cadrul liceului să devină tehnicieni veterinari sau zootehniști” au scris mândri cei de la Agricol, pe Facebook.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!