7 C
Bistrița
duminică, decembrie 4, 2022

FOTO: Una din văcuțele de la Agricol a devenit mămică! Meduța a venit pe lume de Ziua Mediului

Elevii de la Agricol au primit anul trecut un material didactic inedit: patru vaci. În acest weekend, de Ziua mediului, a venit pe lume primul puiuț de văcuță: Meda (Meduța).

În luna noimebrie 2021, elevii de la Liceul Tehniologic Agricol au primit patru vaci, pe post de material didactic. Bălțatele românești erau ”dedicate” celor ce doreau sa devină zootehniști sau tehnicieni veterinari.

Material didactic inedit la Liceul Agricol Bistrița: Văcuțe pentru practica celor ce vor să devină veterinari sau zootehniști

La șase luni distanță, tocmai de Ziua Mediului și a  Educației, elevii au fost răsplătiți așa cum se cuvine. Pe lume a venit Meda (Meduța), primul puiuț de vacă.

”Ea este Meda (sau Meduța cum o alintăm noi), venită pe lume în data de 05.06.2022, la Liceul Tehnologic Agricol Bistrița , de Ziua Mediului și a Educației.

Dacă în luna noiembrie 2021 vă anunțam că baza materială a liceului este în continuă dezvoltare, avem bucuria de a vă anunța că din lotul de 4 juninci rasa Bălțată Românească achiziționate atunci, una a devenit ,,mămică”.
Acest lot de animale este destinat utilizării în activitatea practică a elevilor care se pregătesc în cadrul liceului să devină tehnicieni veterinari sau zootehniști” au scris mândri cei de la Agricol, pe Facebook.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...