25.3 C
Bistrița
luni, iunie 24, 2024

FOTO: Vă amintiți de coșulețul cu flori de primăvară din grădina bunicii? Euforia Floral Boutique l-a reinventat să-l puteți dărui de 8 martie

Vă mai amintiți de bunicuțele noastre care în prag de primăvară mergeau cu coșulețe după flori pentru a-și împrospăta locuința?! Euforia Floral Boutique a dus această idee la un alt nivel și vă așteaptă cu coșulețe elegante cu flori delicate și parfumate, toate pentru a le dărui celor mai iubite femei din viața voastră.

Acum câteva decenii, nu exista casă în care vestitorii primăverii să nu fie la loc de cinste în păhărele, pentru a confirma faptul că iarna ne-a părăsit. Urmau alte flori parfumate, nelipsite din casele româncelor, nu doar pentru că împrospătau încăperile, ci și pentru că vesteau venirea primăverii.

Euforia Floral Boutique ne aduce aminte de acele coșulețe din lemn pe care le foloseau mamele și bunicile noastre și noi când eram mici pentru a culege flori din grădini și de pe câmpii.

Acestea însă au fost aduse în 2022, sunt elegante, iar florile delicate și unele aduse de la mii de kilometri distanță. Coșulețele cu flori sunt însoțite și de cutii din lemn sau carton, numai bune de oferit cadou celor mai iubite și speciale femei din viața noastră.

Euforia Floral Boutique vă așteaptă cu aranjamente florale speciale, pentru toate buzunarele, astăzi și mâine, între orele 08:00 și 21:00, în incinta Kaufland, de pe Bulevardul Independenței.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!