12.7 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

FOTO: Vântul a făcut prăpăd în Munții Rodnei! Valea Anieșului, blocată!

Vântul puternic din ultimele zile a făcut prăpăd chiar și în Munții Rodnei. Zeci de copaci au fost doborâți la pământ. Din această cauză, traseele turistice din Valea Anieșului Mare sunt blocate.

Județul nostru s-a aflat sub cod portocaliu de vânt și vijelie. Puterea și intensitatea acestora a făcut prăpăd în parcul Național Munții Rodnei.

Administratorii parcului au anunțat că Valea Anieșului Mare e blocată din cauza copacilor doborâți.

„Atenționare! Valea Anieșului Mare din Parcul National Munții Rodnei și traseele turistice aferente sunt închise din cauza vântului puternic care a produs pagube însemnate în fondul forestier. Arbori doborați de vânt”, au scris aceștia pe pagina lor de Facebook.

Și salvamontiștii transmit câteva sfaturi și avertizări turiștilor ce doresc să se avânte spre creste:

Vrei să te avânți pe crestele munților? RISC de AVALANȘE! AFLĂ ce te sfătuiesc salvamontiștii:

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: