20.2 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

FOTO/VIDEO: Accident la fabrica de oțet

Un accident rutier a avut loc, în urmă cu puțin timp, în fața fabricii de oțet din municipiu. Din cauza neatenției, un bărbat și-a făcut praf mașina și s-a ales cu răni minore.

Echipaje ale Ambulanței, Pompierilor și Poliției Rutiere au fost solicitate să intervină la un accident rutier. Acesta a avut loc pe strada Libertății, în fața fabricii de oțet.

Un bărbat de 54 de ani, din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism, s-a aplecat să ia ceva din torpedou, moment în care a pierdut controlul volanului și s-a oprit cu mașina într-un stâlp.

Pagubele materiale au fost însemnate, iar șoferul s-a ales cu traumatisme minore.

La accidentul de pe Libertății am găsit o victimă ce a fost preluată de echipajul C2 SAJ , conștientă, stabilă hemodinamic și respirator, cu un traumatism toracic și un traumatism la membrul superior” a explicat purtătorul de cuvânt al SAJ BN.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

[arve url=”http://www.bistriteanul.ro/wp-content/uploads/2018/03/4-Facebook.mp4″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...