4.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

FOTO/VIDEO: Accident la fabrica de oțet

Un accident rutier a avut loc, în urmă cu puțin timp, în fața fabricii de oțet din municipiu. Din cauza neatenției, un bărbat și-a făcut praf mașina și s-a ales cu răni minore.

Echipaje ale Ambulanței, Pompierilor și Poliției Rutiere au fost solicitate să intervină la un accident rutier. Acesta a avut loc pe strada Libertății, în fața fabricii de oțet.

Un bărbat de 54 de ani, din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism, s-a aplecat să ia ceva din torpedou, moment în care a pierdut controlul volanului și s-a oprit cu mașina într-un stâlp.

Pagubele materiale au fost însemnate, iar șoferul s-a ales cu traumatisme minore.

La accidentul de pe Libertății am găsit o victimă ce a fost preluată de echipajul C2 SAJ , conștientă, stabilă hemodinamic și respirator, cu un traumatism toracic și un traumatism la membrul superior” a explicat purtătorul de cuvânt al SAJ BN.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

[arve url=”http://www.bistriteanul.ro/wp-content/uploads/2018/03/4-Facebook.mp4″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!