-5.9 C
Bistrița
marți, ianuarie 18, 2022

FOTO-VIDEO Accident la intersecția dintre DN17 cu DN15A. O fetiță, printre victime

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident rutier, la intersecția dintre drumurile naționale 17 și 15A. În total, 6 persoane au fost implicate în accident, printre ele numărându-se și o fetiță, care a fost rănită.

Accidentul s-a petrecut în urmă cu puțin timp, la intersecția dintre drumurile naționale 15 și 15A.

Din primele informații rezultă faptul că șoferul unui autoturism înmatriculat în Neamț, care venea dinspre Bistrița nu a acordat prioritate atunci când a vrut să intre pe DN15A și a lovit o mașină care circula regulamentar din sens opus.

În urma impactului, autoturismul de Neamț a fost aruncat în șanțul de pe marginea drumului. În total, în autoturisme se aflau 6 persoane, trei bărbați, două femei și o fetiță. Cei trei bărbați au refuzat transportul la spital.

La locul accidentului au intervenit trei echipaje SAJ și unul SMURD. Traficul în zonă este parțial blocat. În autoturismul înmatriculat în Neamț se aflau 3 bărbați și o fetiță de 11 ani, iar în celălalt două femei. Se pare că cel mai grav au fost rănite cele două femei.

„Două femei în jur de 50 de ani și un copil de 11 ani vor merge la spital, prezentând leziuni care nu le pun viața în pericol”, a declarat Annabella Muzsi, șefa Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud.

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=HIIA82TLE48″ /]

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil, Leoni și BistriVET

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil și IMP România (fosta fabrică Netex). Leoni are nevoie de 200 de muncitori, ingineri și magazioner. Locuri de muncă - disponibile și la Clinica Sanovil, BistriVET, Betak...

Anime-uri cu tema de jocuri de noroc pe care trebuie să le urmărești

Anime-ul este una dintre cele mai populare forme de divertisment și se estimează că 3,5% din...

La MedTOTAL beneficiezi de cel mai mic preț, la testele rapide Covid-19

La Policlinica MedTotal, specialiștii în sănătate te ajută să te testezi rapid și la cel mai...