18.7 C
Bistrița
luni, mai 27, 2024

FOTO-VIDEO Accident la intersecția dintre DN17 cu DN15A. O fetiță, printre victime

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident rutier, la intersecția dintre drumurile naționale 17 și 15A. În total, 6 persoane au fost implicate în accident, printre ele numărându-se și o fetiță, care a fost rănită.

Accidentul s-a petrecut în urmă cu puțin timp, la intersecția dintre drumurile naționale 15 și 15A.

Din primele informații rezultă faptul că șoferul unui autoturism înmatriculat în Neamț, care venea dinspre Bistrița nu a acordat prioritate atunci când a vrut să intre pe DN15A și a lovit o mașină care circula regulamentar din sens opus.

În urma impactului, autoturismul de Neamț a fost aruncat în șanțul de pe marginea drumului. În total, în autoturisme se aflau 6 persoane, trei bărbați, două femei și o fetiță. Cei trei bărbați au refuzat transportul la spital.

La locul accidentului au intervenit trei echipaje SAJ și unul SMURD. Traficul în zonă este parțial blocat. În autoturismul înmatriculat în Neamț se aflau 3 bărbați și o fetiță de 11 ani, iar în celălalt două femei. Se pare că cel mai grav au fost rănite cele două femei.

„Două femei în jur de 50 de ani și un copil de 11 ani vor merge la spital, prezentând leziuni care nu le pun viața în pericol”, a declarat Annabella Muzsi, șefa Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud.

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=HIIA82TLE48″ /]

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!