15.7 C
Bistrița
joi, iunie 13, 2024

FOTO/VIDEO – ATELIERUL DE ZÂMBETE și zânele care fac decorul de poveste sau de petrecere în grădina, casa ta sau oriunde e un eveniment

Decorul face povestea, iar fetele din spatele Atelierului de Zâmbete fac decorul de poveste.  Din baloane colorate, ornamente și accesorii pe gustul și tematica fiecărui eveniment, fie că e o aniversare, un botez sau o nuntă. Nu contează locul, pot transforma orice loc trist, lipsit de culoare, într-unul care să inspire la o petrecere pe cinste, memorabilă, greu de uitat pentru gazde și invitați.

În fiecare an, în Atelierul de Zâmbete se pregătesc noi decoruri și au grijă ca nicio petrecere să nu semene cu alta. Senzația acestui an este căruciorul decorativ, UNIC în Bistrița, special creat pentru botezuri, dar care poate fi parte și dintr-un decor pentru fotografii. Poate fi personalizat cu numele și fotografia sărbătoritului sau, de ce nu, poate servi ca suport pentru un candy bar, care poate fi un alt cadru colorat pentru fotografii memorabile.

Și cum am cam rămas în urmă cu petrecerile în ultimul an și avem încă mult de recuperat, iar localurile sunt de mult rezervate, o soluție ar fi organizarea aniversărilor sau evenimentelor pe o terasă, într-o grădină sau chiar acasă. Câteva detalii, baloane și elemente de decor și orice spațiu poate fi transformat într-un loc vesel de petrecere, pentru cei mici sau cei mari.

De altfel, în pandemie, cum petrecerile s-au organizat mai mult în familie, nu puțini au fost cei care au comandat decoruri și baloane pentru micile petreceri de acasă, astfel încât datorită fetelor de la Atelierul de Zâmbete mulți au simțit că ziua aniversării lor nu a trecut neobservată, dimpotrivă. Au avut acasă culoare, veselia și decorul care au transformat casa într-un loc ideal de aniversare, cu un buget modest.

Pentru vara 2021, Atelierul de Zâmbete a pregătit decoruri speciale pentru petreceri în grădină și au chiar câteva propuneri de locații unde se pot organiza altfel de evenimente, unice, așa cum le place zânelor din spatele Atelierului de Zâmbete.

Așadar, indiferent de buget, indiferent de eveniment, indiferent de locul în care vă permiteți să îl organizați, Atelierul de Zâmbete vă poate face din orice eveniment unul greu de uitat pentru voi și invitații voștri. Pe pagina de Facebook Atelierul de Zâmbete găsiți sute de fotografii de la evenimentele organizate în ultimii ani, iar cu un telefon la nr. 0742365484 puteți discuta toate detaliile legate de evenimentul pe care vi-l doriți.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: