7.4 C
Bistrița
vineri, octombrie 15, 2021

FOTO/VIDEO – ATELIERUL DE ZÂMBETE și zânele care fac decorul de poveste sau de petrecere în grădina, casa ta sau oriunde e un eveniment

Decorul face povestea, iar fetele din spatele Atelierului de Zâmbete fac decorul de poveste.  Din baloane colorate, ornamente și accesorii pe gustul și tematica fiecărui eveniment, fie că e o aniversare, un botez sau o nuntă. Nu contează locul, pot transforma orice loc trist, lipsit de culoare, într-unul care să inspire la o petrecere pe cinste, memorabilă, greu de uitat pentru gazde și invitați.

În fiecare an, în Atelierul de Zâmbete se pregătesc noi decoruri și au grijă ca nicio petrecere să nu semene cu alta. Senzația acestui an este căruciorul decorativ, UNIC în Bistrița, special creat pentru botezuri, dar care poate fi parte și dintr-un decor pentru fotografii. Poate fi personalizat cu numele și fotografia sărbătoritului sau, de ce nu, poate servi ca suport pentru un candy bar, care poate fi un alt cadru colorat pentru fotografii memorabile.

Și cum am cam rămas în urmă cu petrecerile în ultimul an și avem încă mult de recuperat, iar localurile sunt de mult rezervate, o soluție ar fi organizarea aniversărilor sau evenimentelor pe o terasă, într-o grădină sau chiar acasă. Câteva detalii, baloane și elemente de decor și orice spațiu poate fi transformat într-un loc vesel de petrecere, pentru cei mici sau cei mari.

De altfel, în pandemie, cum petrecerile s-au organizat mai mult în familie, nu puțini au fost cei care au comandat decoruri și baloane pentru micile petreceri de acasă, astfel încât datorită fetelor de la Atelierul de Zâmbete mulți au simțit că ziua aniversării lor nu a trecut neobservată, dimpotrivă. Au avut acasă culoare, veselia și decorul care au transformat casa într-un loc ideal de aniversare, cu un buget modest.

Pentru vara 2021, Atelierul de Zâmbete a pregătit decoruri speciale pentru petreceri în grădină și au chiar câteva propuneri de locații unde se pot organiza altfel de evenimente, unice, așa cum le place zânelor din spatele Atelierului de Zâmbete.

Așadar, indiferent de buget, indiferent de eveniment, indiferent de locul în care vă permiteți să îl organizați, Atelierul de Zâmbete vă poate face din orice eveniment unul greu de uitat pentru voi și invitații voștri. Pe pagina de Facebook Atelierul de Zâmbete găsiți sute de fotografii de la evenimentele organizate în ultimii ani, iar cu un telefon la nr. 0742365484 puteți discuta toate detaliile legate de evenimentul pe care vi-l doriți.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se caută tehnician maseur și kinoterapeut! NOI locuri de muncă, disponibile la Subway Viișoara, Transmixt, Electroplast, IMP România sau RDS

Salon CLAUDIA angajează tehnician maseur și kinoterapeut (ă). Restaurantul Subway Viișoara din incinta Petrom angajează preparatori sandwich-uri, iar Leoni are disponibile sute de locuri de muncă. RCS & RDS caută agent vânzări. Oferta completă, mai jos: 

Jachete bărbătești – care este perfectă pentru vremea rece?

Vremea rece aduce cu sine nevoia de a ne schimba garderoba. Pentru sezonul rece, în orice...

Ianiki After school e ALTCEVA: Cursuri în limba Germană! Și-ți iau copilul de la școală și-ți vine acasă cu tema făcută și fericit!

Un ALTFEL de after school și-a deschis azi porțile, în Bistrița. Cei de la IANIKI îți...