-0.6 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

FOTO/VIDEO: Autoutilitară de BN, încărcată cu termopane, cuprinsă de flăcări în Dej

Un incendiu a izbucnit în Dej ieri, în trafic. O autoutilitară cu numere de BN, încărcată cu termopane, a luat foc în mers. Pompierii s-au luptat trei ore cu flăcările.

Un apel la 112 anunța un incendiu izbucnit în Dej, la intersecția străzilor Bistriței cu Baia Mare.

Încărcătura de termopane a unei autoutilitare cu numere de BN a luat foc. Flăcările s-au înălțat rapid și fumul gros a fost vizibil de la distanță mare.

”În momentul sosirii la locul solicitării, flăcările se manifestau cu putere, fiind alimentate de materialele combustibile transportate în bena autoutilitarei. Printre acestea s-au găsit mai multe recipiente care conțineau diluanți și vopsele, substanțe ce au amplificat arderea.

Din fericire, nu au fost persoane rănite în urma acestui eveniment, iar pompierii au reușit să limiteze extinderea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite. Operațiunile de stingere și de readucere a stării de normalitate au durat cca trei ore, fiind necesară descărcarea tuturor materialelor din bena autoutilitarei pentru se stinge focarele ce ardeau mocnit și eliminarea recipientelor cu diluanți sau vopsele din apropierea acestora.

Cauza cea mai probabilă a incendiului a fost scurgerea unui recipient cu diluant peste toba de eșapament încinsă”, a informat ISU Cluj, conform Dej24.ro.

Sursă foto&info- Dej24/ video – dejeanul.ro

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: