-3.2 C
Bistrița
luni, februarie 6, 2023

GROAZNIC – CETATE: Tânăr mușcat de urs

Un tânăr de aproximativ 20 de ani a fost mușcat de urs în această seară. A fost preluat de un echipaj SAJ, după ce a fost adus în Jelna de localnici.

Un apel la 112 solicita intervenția de urgență a echipajelor de salvatori în Jelna. Un tânăr fusese mușcat de urs.

A fost direcționat un echipaj SAJ, care a preluat tânărul dinJelna, unde a fost adus de localnici.

Incidentul art fi avut loc pe un drum agricol din comuna Cetate. Tânărul ar fi fost atacat din senin, fără să provoace animalul. A fost preluat de localnicii din zonă și adus până în Jelna unde a fost predat echipajului SAJ BN.

Mergea pe un drum de ăsta agricol, pe o pășune. Și probabil că ursul a vrut să treacă drumul și s-au speriat unul de altul. L-a prins de mână. Tânărul a fugit la mama lui, care era la vreo 200 – 300 de metri distanță, cu vacile. Și femeia m-a sunat să merg să îl preiau și l-am adus până în Jelna unde l-am predat echipajului SAJ. Deci nu a fost un atac agresiv, că nu ar fi scăpat cu viață. S-au speriat unul de altul. A fost urs de ăsta mic, furnicar” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul comunei Cetate, Lucian Tarniță.

”Un echipaj EMU-M/B2 din Stația Centrală Bistrița a asigurat în această seară asistență medicală la un bărbat de cca.20 ani, afirmativ mușcat de un urs.

Pacientul a fost preluat la întâlnire, pe raza localității Jelna. A fost evacuat de la locul incidentului de alți cetățeni.

La evaluarea medicală efectuată s-a constatat prezența a două plăgi, la nivelul feței dorsale și palmare a mâinii drepte, fără alte leziuni care să îi pună viața în pericol.

I s-au acordat îngrijirile necesare și a fost transportat la UPU pt. investigații și tratament de specialitate ” transmite Dr.Muzsi, managerul SAJ BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: