12.1 C
Bistrița
sâmbătă, martie 2, 2024

FOTO/VIDEO – Bistrițenii din Unirea și de pe Valea Ghinzii se revoltă: NU mai rezistăm cu problemele Aquabis!!

Bistrițenii din Unirea s-au plâns că n-au avut apă, iar acum, deși curge la robinete, nuy poate fii folosită. Bistrițenii de pe Valea Ghinzii susțin că problemele cu lipsa apei sau lipsa presiunii acesteia sunt tot mai dese.

Bistrița este în șantier din cauza lucrărilor la proiectele de mobilitate urbană. Concomitent cu acestea se fac și lucrări programate de schimbare a conductelor de apă. Iar apoi, mai există șantiere din cauza avariilor tot mai dese pe rețeaua de apă potabilă.

Bistrițenii sunt disperați de disconfortul din trafic și de cel de acasă, iar în unele zone, problemele legate de lipsa apei sau a presiunii acesteia parcă NU se mai termină.

Zilele trecute, localnicii din Unirea se plângeau că nu au apă.

Bistrițenii din Unirea, fără apă tot mai des. Directorul Aquabis: Astăzi rezolvăm problema!

Cu toate că s-a promis remedierea situației, au reapărut avarii. Așa că și ieri s-a lucrat, fiind nevoie de sistarea apei.

Aquabis: Se întrerupe apa potabilă pe Valea Ghinzii, Unirea, Șieu și pe strada Someșului din Bistrița

Localnicii din Unirea sunt acum revoltați și pe faptul că atunci când apa revine, nu e potabilă cu ceasurile.

Locuim în cartierul umil Unirea, str. Platanilor. Nu, nu avem asfalt, iluminat, etc, dar nu despre asta este vorba. Ci despre faptul că mirobolanții domni de la Aquabis, acești Poseidon de Bistrita, mă obligă să mă spăl în apa lor plină de nămol și rugină, cu mesajul clar, “ lăsați-o să curgă să se limpezească”. Pai eu o las de trei zile, pe m3 ai mei, pe banii mei, pe vana mea, pe rugina mea!!! De trei zile intru murdară și ies arămie ca toamna, și voi mă taxați???? Păi ANPC-ul nu s-ar sesiza ??” a transmis reporterilor Bistrițeasnul.ro, supărată, Mălina D.

Pe Valea Ghinzii apa nu ar ajunge la robinete deși se dau asigurări că totul e bine!

De câteva zile, apa s-a sistat și pe Valea Ghinzii din cauza unei avarii.

Localnicii din zonă încă nu au apă, deși de la dispecerat li s-ar fi transmis că problema e remediată.

Pe Valea Ghinzii, din data de 24.08.2022, nu avem apă și am tot sunat la Aquabis. Am înțeles că este o avarie la conducta principală. Aseară am sunat din nou la ei si ni s-a spus că au pornit apa doar că este aer pe instalație și să avem răbdare că o să se pornească apa când se golește instalația de aer. De aseară ne tot mint că apa este pornită, dar la robinete nu ajunge!” s-au plâns reporterilor Bistrițeanul.ro, localnicii de pe Valea Ghinzii.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

  1. Dati-va seamă cum suntem jefuiți că la drumul mare de către regia de apa Bistrița. Deși am sesizat regia de apa de nenumărate ori despre a cest aspect nu au avut bunul simt să-mi răspundă pe acest subiect.cine plătește apa murdara care nu poate fi folosita și care trece prin contorul fiecărui consumator ?. Regia in schimb are grija sa ne informeze în asemenea cazuri să lăsăm apa să curgă pina se limpezește,însă nu vrea să spună și pe banii cui.de ce regia nu scade aceste pierderi din factura emisa consumatorului sa sa le suporte aceasta ? Suportați și plătiți dacă vreți să luați atitudine.
    Același i.r.

  2. Disconnfort peste tot… Santiere, trafic aglomerat, lipsa de apa, concerte si nunti zilnice care deranjeaza linistea publica, de parcat nici vorba la bloc ca nu sunt locuri, pistele de biciclisti iau tot trotuarul in unele zone, biciclistii circula tot pe trotuar, politia nu face nimic sa pedepseasca pe cei care incalca legea pentru ca nu vor sa isi dea de lucru, preturi mari, facturi mari, salariile stagneaza, ratele se dubleaza iar colac peste pupaza, „alesii” nostri isi bat joc de noi cu inflatie de „15%”, dobanzi real negative, 25 de bani la carburant, plafonare de 1,6 lei pe kwh la curent, etc etc… pare inceput de ceva….

  3. Ne e vina Aquabis că sunt obligați să preia toate rețetele făcute noi de prietenii d-lui Radu și acum ei se chinuiesc sa le întrețină. Daca ar fii fost în perfectă stare de funcționare nu se mai auzea de Aquabis. Toată lumea îi înjură pe băieți de la Aquabis dar rețetele sunt făcute de MIS grup, lndemanarea și alte firme cu „meseriași”
    Eu vas sugera sa priviti și din partea asta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM Automotive: Profită de ofertele de nerefuzat și schimbă la timp bateria!

Profită de ofertele* de nerefuzat şi schimbă la timp bateria! Îngrijirea mașinii tale Škoda este acum mai...

SERCAVER SRL, filială a grupului TLC France, angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic pentru întreținere și reparații

SC Sercaver SRL, cu sediul în localitatea Chiuza, jud. BN, Filială a grupului TLC France, cu peste 100 de ani de activitate în domeniul fabricării produselor de feronerie (lacăte, broaște, butuci pentru uși, etc) angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic întreținere și reparații. 

FOTO: Noua colecție de primăvară a ajuns la Ora Magică Kids!

Primăvara a sosit mai repede la Ora Magică Kids aducând cu ea hăinuțe vesele și colorate....