2.1 C
Bistrița
duminică, decembrie 4, 2022

Bistrițenii din Unirea, fără apă tot mai des. Directorul Aquabis: Astăzi rezolvăm problema!

Bistrițenii din Unirea s-au plâns că în ultima perioadă au apă ”cu porția” sau nu au apă deloc. Directorul Aquabis a asigurat că astăzi problema va fi rezolvată.

Tot mai mulți localnici din Unirea s-au plâns reporterilor Bistrițeanul.ro că problemele cu apa potabilă sunt tot mai dese.

În ultima perioadă, tot mai des sunt probleme. Ba avem apă foarte puțin, ba deloc. Acum iarăși s-a luat apa și nu știm când va veni!” au fost mesajele transmise ieri.

Conform comunicatului emis de Aquabis, avaria care a sistat alimentarea cu apă ieri a fost la conducta de aducțiune.

În vederea remedierii unei avarii identificate pe rețeaua de aducțiune a apei, compania noastră anunță întreruperea totală a furnizării  apei potabile , astăzi  22 August 2022,  de la ora 09:40 ,  până la finalizarea lucrărilor în municipiul Bistrița, în cartierul Unirea și localitățile Dorolea și Valea Poienii” se arăta în comunicat.

Ioan Șandru- Astăzi rezolvăm problema!

Contactat de reporterii Bistrițeanul.ro, directorul Aquabis a explicat că apa în Unirea e suplimentată de pe Bârgău. Și pe acea conductă au fost avarii. Dar asigură că problema se rezolvă astăzi.

În Unirea suplimentăm cu apă de la Bârgău. Și în zonele înalte au fost probleme cu apa din cauză că nu am putut păstra nivelul apei în rezervorul din Livezile la cota care ar fi fost normal. De aceea au fost probleme în ultima perioadă.

Ieri s-a sistat apa deoarece a apărut o avarie pe conducta de aducțiune. Am vrut să finalizăm lucrările ieri. Dar am avut nevoie de avize deoarece trebuia să intervenim exact pe lângă DN 17, și nu am putut face săpături fără avizele respective. Chiar dacă noi nu aveam de spart carosabilul.

Dar astăzi problema va fi rezolvată și în câteva ore se va da drumul la apă!”, a asigurat Ioan Șandru.

 

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Dacă numai în luna aceasta s-a oprit apa de circa 8-9 ori, mai mult de 8-10 ore pe zi și dacă acum nu curge de trei !!! Zile, cu mici intervaluri, în care umpli o sticlă cu apă în circa 10 minute!!!… asta înseamnă management al societății Aquabis??!!!
    Cred că nici în Ucraina nu se întâmplă așa ceva…
    Bătaia de joc,incompetența sunt prezente și la Bistrița, parcă nu ar fi de ajuns problemele din energie după așa-zisa liberalizare!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...