13 C
Bistrița
vineri, mai 24, 2024

VIDEO: O rupere de nori l-a scăpat de amendă, după ce ar fi poluat Someșul Mare

Someșul Mare ar fi fost poluat cu ulei, ieri. O echipă a Gărzii de Mediu a mers în teren pentru a găsi și amenda făptașul. Doar că o rupere de nori l-a „ajutat” să scape.

Jurnalistul și pescarul Marius Rus a descoperit ieri o pată mare de ulei pe Someșul Mare, în aval de Salva spre Beclean.

A anunțat Garda de Mediu, iar o echipă a instituției a mers în teren. Doar că nu s-a putut face nimic din cauza vremii.

A fost o echipă acolo, dar nu a mai găsit nimic. A fost o rupere de nori în zonă, apa s-a tulburat foarte tare. Au umblat colegii și în aval, și în amonte, sperând să găsească ceva, dar nu au mai găsit.

Și mai ales la poluare de acest gen, omul vine, aruncă, pleacă. Dacă nu e surprins chiar atunci, filmat sau fotografiat, foarte greu găsești cine a poluat.

Dar ieri a fost acolo și o rupere de nori și efectiv nu au avut ce face colegii, că nu au mai găsit nimic și pe nimeni!” a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, comisarul șef al Gărzii de Mediu, Grațian Morariu.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Marius RUS prietene, ce am discutat noi candva ?
    Prima masura inainte de a suna la GARD , tu personal cauti un PET ca sunt destule pe vale si iei o proba din apa , faci poza in direct si pe urma suni la institutii.

  2. … si cu putin noroc poate gaseau ceva amprente in mostra respectiva si asa aflau si infractorul ! Pina la urma, asta ne intereseaza, nu ? ( sper ca stiti de gluma !)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!