12.1 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

CICEU GIURGEȘTI: A murit în timp ce era la cules de hribi

În Ciceu Giurgești, culesul hribilor este pasiunea localnicilor. Un bărbat și-a pierdut ieri viața, însă, în timp ce se afla la pădure.

În comuna Ciceu Giurgești, mersul după hribi este un fel de „sport local”. De câte ori vremea este favorabilă crescutului hribilor, pădurile comunei răsună de oameni care merg la cules.

Ieri dimineață, un bărbat din Timișoara, care se retrage deseori la casa părintească din Giurgești, a mers la cules de hribi. Însă ajuns în locul numit „Zona Vadului”, la marginea unui drum, a căzut ca secerat.

În urma apelului la 112, la fața locului s-au deplasat polițiștii, dar și medicii de pe ambulanță. L-au resuscitat zeci de minute, însă bărbatului nu i-au mai revenit semnele vitale. Din primele date, se pare că ar fi vorba despre o cauză medicală, deși acesta nu era cunoscut cu afecțiuni”, scrie Dejeanul.ro.

În cauză s-a deschis dosar penal de cercetare, iar necropsia va stabili exact cauza decesului.

„Vasile a lui lelea Iughenă de pe Potucă”, așa cum îl știu cei din Giurgești, avea 63 de ani. Cel mai probabil acesta va fi înmormântat în cimitirul din comună.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.