21.4 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

FOTO/VIDEO: Bucurie mare! S-a deschis patinoarul!

Ninsoarea din ultima perioadă a adus bucurie celor mici, dar și celor mari. Și pentru că vremea e chiar plăcută, bistrițenii pot alege și să patineze, seara, după ce-și termină lucrurile. Patinoarul s-a deschis aseară, aducând mare bucurie tuturor!

Luminițe, muzică și voie bună, aseară, în fața Palatului Culturii!

Patinoarul, amplasat de aproape trei săptămâni, a intrat, în sfârșit, în funcțiune.

Cu mic, cu mare, s-au bucurat aseară, de vremea frumoasă și ninsoarea ca-n povești, să patineze sub bolta de luminițe.

Astfel, bistrițenii pot alege o plimbare prin parc și apoi un patinat, în locul unde înainte copilașii se jucau cu țâșnitoarele din pământ.

Patinoarul e deschis de cei de la Ice Arena, care în anii trecuți au oferit același tip de distracție, celor doritori, în spatele Spitalului Județean.

Suprafața totală închiriată este de 900 metri pătrați. Taxa este de 15 lei pentru o oră și jumătate, indiferent de vârstă. Iar închiriatul patinelor este 10 lei.

Programul de funcționare este:

  • 10:00 – 22:00 – zilnic – în vacanțe
  • 16:00 – 22:00, de luni până vineri și 10:00 – 22:00 sâmbăta și duminica, în timpul anului școlar

„Bucurie, feerie, veselie… vacanță! În această seară, s-a deschis patinoarul din fața Palatului Culturii din municipiul Bistrița. Sunt bucuros că ideea mea de a amplasa patinoarul în această nouă locație a fost pusă în practică. Astfel, parcul nostru municipal, de care suntem atât de mândri cu toții, capătă un plus de culoare și prinde viață, chiar și în zilele de iarnă! Dragi bistrițeni, vă puteți bucura de o atmosferă feerică alături de copiii dumneavoastră pe care îi așteaptă o vacanță de iarnă în care mișcarea în aer liber poate fi o opțiune binevenită! Să ne bucurăm împreună, în spiritul marii sărbători creștine care urmează, Crăciunul sau Nașterea Domnului!  Să aveți sărbători fericite, binecuvântate, cu pace și liniște în suflete!”, a scris viceprimarul Cristian Niculae pe pagina sa de Facebook.

[arve url=”https://www.facebook.com/publicromanianperson/videos/1014712212057091/?__tn__=%2Cdk%2CP-R&eid=ARAo_EQlNdUsRNMVk6XA9rq1ZpG9d0BFMRln4f-k67qKp1ymkt1ud5SXO6RXZl4Cl-aAnIpflHHG8XZs” maxwidth=”300″ aspect_ratio=”1:1.8″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...