14.5 C
Bistrița
vineri, mai 24, 2024

FOTO/VIDEO: Bucurie mare! S-a deschis patinoarul!

Ninsoarea din ultima perioadă a adus bucurie celor mici, dar și celor mari. Și pentru că vremea e chiar plăcută, bistrițenii pot alege și să patineze, seara, după ce-și termină lucrurile. Patinoarul s-a deschis aseară, aducând mare bucurie tuturor!

Luminițe, muzică și voie bună, aseară, în fața Palatului Culturii!

Patinoarul, amplasat de aproape trei săptămâni, a intrat, în sfârșit, în funcțiune.

Cu mic, cu mare, s-au bucurat aseară, de vremea frumoasă și ninsoarea ca-n povești, să patineze sub bolta de luminițe.

Astfel, bistrițenii pot alege o plimbare prin parc și apoi un patinat, în locul unde înainte copilașii se jucau cu țâșnitoarele din pământ.

Patinoarul e deschis de cei de la Ice Arena, care în anii trecuți au oferit același tip de distracție, celor doritori, în spatele Spitalului Județean.

Suprafața totală închiriată este de 900 metri pătrați. Taxa este de 15 lei pentru o oră și jumătate, indiferent de vârstă. Iar închiriatul patinelor este 10 lei.

Programul de funcționare este:

  • 10:00 – 22:00 – zilnic – în vacanțe
  • 16:00 – 22:00, de luni până vineri și 10:00 – 22:00 sâmbăta și duminica, în timpul anului școlar

„Bucurie, feerie, veselie… vacanță! În această seară, s-a deschis patinoarul din fața Palatului Culturii din municipiul Bistrița. Sunt bucuros că ideea mea de a amplasa patinoarul în această nouă locație a fost pusă în practică. Astfel, parcul nostru municipal, de care suntem atât de mândri cu toții, capătă un plus de culoare și prinde viață, chiar și în zilele de iarnă! Dragi bistrițeni, vă puteți bucura de o atmosferă feerică alături de copiii dumneavoastră pe care îi așteaptă o vacanță de iarnă în care mișcarea în aer liber poate fi o opțiune binevenită! Să ne bucurăm împreună, în spiritul marii sărbători creștine care urmează, Crăciunul sau Nașterea Domnului!  Să aveți sărbători fericite, binecuvântate, cu pace și liniște în suflete!”, a scris viceprimarul Cristian Niculae pe pagina sa de Facebook.

[arve url=”https://www.facebook.com/publicromanianperson/videos/1014712212057091/?__tn__=%2Cdk%2CP-R&eid=ARAo_EQlNdUsRNMVk6XA9rq1ZpG9d0BFMRln4f-k67qKp1ymkt1ud5SXO6RXZl4Cl-aAnIpflHHG8XZs” maxwidth=”300″ aspect_ratio=”1:1.8″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!