3.7 C
Bistrița
luni, decembrie 5, 2022

FOTO/VIDEO. Când vor fi gata cererile pentru subvenție la APIA, în Căianu Mic

13 angajați lucrează la Primăria din Caianu Mic, ceea ce – raportat la numărul de locuitori ai comunei – nu este deloc mult, susține primarul Paul Știr.

Invitat în emisiunea Direct în Problemă, moderată de Iulia Stupinean la Bistrițeanul.ro, primarul a vorbit despre proiectele în care sunt implicați funcționarii primăriei.

Sunt oameni foarte harnici și eficienți, sunt foarte mulțumit de ei. Ne înțelegem excelent, ca într-o familie…”, a admis primarul Paul Știr. 

Acesta a mai precizat că se lucrează mai mult online, telefonic și prin email. 

În aceste zile, pe lângă atribuțiile zilnice, funcționarii Primăriei sunt focalizați pe măsurile necesare pentru protecția locuitorilor împotriva pandemiei Covid-19. Totodată, aceștia au de rezolvat diverse probleme ale comunității și în teren. Iar o parte dintre ei au sărit și în ajutorul localnicilor care vor să depună cereri pentru subvenții la APIA.

Un grup de funcționari ai Primăriei se ocupă, între alte sarcini, și de această problematică. S-a realizat un nou grafic la APIA; după declanșarea pandemiei. Toți cetățenii din comună sunt sunați de la Primărie, în funcție de acest grafic. Le facem noi adeverința pentru Registrul Agricol, după care o transmitem online către centrul APIA de la Beclean”, a explicat Paul Știr.

În acest fel, oamenii nu mai sunt purtați pe drumuri degeaba. „Tot ce înseamnă digitizarea terenurilor facem noi gratuit, deși nu e neapărat datoria Primăriei. Dar ne dorim cu adevărat să venim în sprijinul oamenilor din comunitate… Cred că într-o săptămână, maxim două, vom finaliza de trimis toate cererile către APIA”, a mai spus Paul Știr.

Alte detalii referitoare la proiectele implementate și derulate în Căianu Mic puteți descoperi urmărind întreaga emisiune, mai jos:

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbistriteanul.ro%2Fvideos%2F753838211687746%2F&show_text=0&width=560″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...