10.1 C
Bistrița
duminică, februarie 25, 2024

FOTO/VIDEO: Capitolul 2 din Povestea Vinului se încheie astă-seară, la ora 20.30, cu Vița de Vie

Vița de Vie încheie astă-seară capitolul 2 din Povestea Vinului. Muzicienii vor urca pe scenă cu o oră mai devreme decât era anunțat inițial, adică de la ora 20.30. Ieri a fost seara îmbrățișărilor…

Ieri a fost seara îmbrățișărilor, la Povestea Vinului. Seara cântecelor de inimă albastră și a horelor.

Cei care și-au petrecut orele de seară în poienița de lângă Turnul Dogarilor s-au delectat cu un concert Trigon.

Aflați pentru a doua oară la Bistrița, muzicienii de la Trigon (Republica Moldova) ne-au cucerit cu fuziunea de folk, etno, jazz, rock și muzică simfonică. Sunt  considerați una dintre cele mai bune trupe de jazz modern:

 

Bistrițenii de la Iarba Fiarelor au dezlănțuit energiile, vorbele de duh și chiuiturile. Nu a fost chip să reziști… La invitația solistului Cristina Chiriac, lumea s-a prins în horă, închipuind o amplă îmbrățișare, în fața scenei… 

Oana Turdean a fost prezentă ieri seară la Forumul de la castan. Ne-a povestit cuceritor despre porțile restaurate, bisericile fortificate salvate și casele vechi aduse în contemporan. Din două perspective: cea a voluntarului Petrus Italus Trust, și cea de membru în echipa Mihai Eminescu Trust (Ambulanța pentru Monumente). 

 Corina Sîrghi și taraful Jean Americanu au încheiat seara de sâmbătă, în poienița de lângă Turnul Dogarilor. Și la acest concert s-au prins oamenii în horă, dansând molcom și înlănțuiți… 

Nu ratați duminică, 21 august, în Povestea Vinului

 • Pasaje Turnul Dogarilor – Arcade

  • 16.00: tururi ghidate tematice prin pasaj, din 30 în 30 de minute, realizate de ghizi profesioniști și voluntari. Plecarea se face din Parcul Central, zona Turnului Dogarilor (zona 5)

  • 16.00 – 21.00 muzeu feroviar (în Turnul Dogarilor)

  • 16.00 – 22.00 ateliere meșteșugărești ale breslașilor (țesător, tâmplar, restaurator, produs BN), în zona 2 și zona 3

  • 16.00 – 23.30 Degustări de vin și produse locale în zona Arcadelor (zona 1)

  • 16.00 – 21.00 Activități pentru copii (zona 1, zona 5)

  • 20.30 – 21.30 muzica stradală– piațeta Dominicană (zona 4)

 • Scena poienița Turnul Dogarilor

  • 16.00 – Vinyl, Rom, Tapas and Wine Artist (muzică ambientală)

  • 19.00 – Bancea, Năsăudean & Borzos

  • 20.30 – Vița de Vie

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.