21.3 C
Bistrița
joi, septembrie 21, 2023

Primăria și-ar putea face comisie care să analizeze problema drogurilor din municipiu. Obiective pentru anul acesta:

Un proiect de hotărâre care se va afla săptămâna viitoare pe masa consilierilor locali prevede înființarea unei comisii care să analizeze problematica drogurilor din municipiu. Aceasta va funcționa pentru 6 luni și va avea mai multe obiective:

Consilierii locali sunt rugați în ședința de săptămâna viitoare să își dea okey-ul pentru o comisie care să analizeze problematica drogurilor din municipiu. Proiectul este propus de consilierii PSD.  Tot în cadrul ședinței de săptămâna viitoare vor fi stabiliți și membrii comisiei.

Comisia va funcționa timp de 6 luni, cu posibilitatea de prelungire. Printre obiectivele sale se numără:

  • analiza fenomenului consumului de droguri și de substanți psihoactive,
  • delimitarea zonelor din municipiu predispuse consumului ridicat de droguri,
  • identificarea impedimentelor în activitatea de eliminare a extinderii fenomenului
  • identificarea măsurilor care pot contribui la restrângerea/eliminarea fenomenului consumului de droguri și substanțe psihoactive.

„Formarea acestei comisii este un prim pas în combaterea fenomenului drogurilor, unde fiecare membru sau invitat își poate aduce aportul prin furnizarea unor idei, a unor planuri concrete de acțiune care să fie implementate pe raza municipiului Bistrița și a localităților componente. Că vorbim despre domeniul medical, psihologic, școlar sau politic, cu toții trebuie să ne așezăm la masă și să concepem un program eficient pentru siguranța copiilor noștri”, se arată în proiectul de hotărâre.

Foto: Arhivă

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Asa, si?
    Vi se pare ca celelalte comisii din primarie dau vreun soi de randament?
    Acelasi teatru ieftin ca sa para ca fac ceva, fara sa faca nimic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.