21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

FOTO/VIDEO DAKAR 2022 – Cheloo: Ieri am rulat cu 20 la oră! Azi, toată vina cade pe mine

Bistrițenii de la Dakar au reușit să urce în clasamentul general. Astăzi are loc etapa 6, iar mâine au ziua de odihnă. „Ieri am rulat cu 20 la oră. Azi, toată vina cade pe mine…”, a transmis Cheloo la prima oră a dimineții.

Bistrițenii urmăresc cu sufletul la gură evoluția celor două echipaje de la Dakar 2022. Mihai și Cheloo – echipajul 289 și Iacob cu Tudor – echipajul 287, au o evoluție bună.

Ieri – etapa 5 – a fost cea mai lungă etapă din competiție.


Din fericire, echipajele noastre au reușit să urce în clasamentul general, dar și să termine cu bine etapa a 5-a, mulți alți concurenți fiind nevoiți să se retragă din cauza accidentărilor.

Etapa a 5-a din Dakar 2022, prima dintre cele două bucle de lângă Riyadh, 394.81 km de probă specială – a fost o zi foarte casantă!

Etapa a 6 va avea o probă asemănătoare, iarăși multă piatră, dar și o scurtă secvență de dune către final. Va fi a doua zi în care mașinile și motocicletele merg pe trasee separate, ceea ce înseamnă un start mai matinal pentru cei de la categoria auto.

Proba de 347.57 km va fi ultima înainte de ziua de odihnă, programată, sâmbătă, 8 ianuarie” scriau aseară cei de la Transilvania Rally.
Astăzi, înainte de cursă, Chello nu a avut somn, așa că a transmis un mesaj.
Umblu de dimineață bună pe aici. Acuma toți dorm. Azi, toată vina cade pe mine….”, a transmis acesta.

Mult succes echipelor și astăzi !!!

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...