15.8 C
Bistrița
luni, august 15, 2022

FOTO/VIDEO DAKAR 2022 – Cheloo: Ieri am rulat cu 20 la oră! Azi, toată vina cade pe mine

Bistrițenii de la Dakar au reușit să urce în clasamentul general. Astăzi are loc etapa 6, iar mâine au ziua de odihnă. „Ieri am rulat cu 20 la oră. Azi, toată vina cade pe mine…”, a transmis Cheloo la prima oră a dimineții.

Bistrițenii urmăresc cu sufletul la gură evoluția celor două echipaje de la Dakar 2022. Mihai și Cheloo – echipajul 289 și Iacob cu Tudor – echipajul 287, au o evoluție bună.

Ieri – etapa 5 – a fost cea mai lungă etapă din competiție.


Din fericire, echipajele noastre au reușit să urce în clasamentul general, dar și să termine cu bine etapa a 5-a, mulți alți concurenți fiind nevoiți să se retragă din cauza accidentărilor.

Etapa a 5-a din Dakar 2022, prima dintre cele două bucle de lângă Riyadh, 394.81 km de probă specială – a fost o zi foarte casantă!

Etapa a 6 va avea o probă asemănătoare, iarăși multă piatră, dar și o scurtă secvență de dune către final. Va fi a doua zi în care mașinile și motocicletele merg pe trasee separate, ceea ce înseamnă un start mai matinal pentru cei de la categoria auto.

Proba de 347.57 km va fi ultima înainte de ziua de odihnă, programată, sâmbătă, 8 ianuarie” scriau aseară cei de la Transilvania Rally.
Astăzi, înainte de cursă, Chello nu a avut somn, așa că a transmis un mesaj.
Umblu de dimineață bună pe aici. Acuma toți dorm. Azi, toată vina cade pe mine….”, a transmis acesta.

Mult succes echipelor și astăzi !!!

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Daniel Buda, europarlamentar și vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: „Irigațiile sunt o prioritate pentru Guvernul Ciucă”

Daniel Buda, europarlamentar și vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: „Irigațiile sunt o prioritate pentru...

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...