12.7 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

FOTO/VIDEO – DUMITRA: Cal mort și căruțaș rănit grav în urma unui accident

Un accident rutier a avut loc în această seară în Dumitra. Coliziunea a fost între o căruță și un autoturism. Calul a murit iar căruțașul a fost grav rănit.

Un apel la 112 anunța un accident rutier petrecut pe raza localității Dumitra.

O căruță și o mașină au fost implicate, iar evenimentul rutier s-a soldat cu decesul calului.

Și căruțașul a fost grav rănit, fiind transportat la UPU Bistrița.

”Echipajul de prim ajutor SMURD a găsit la locul accidentului un bărbat (căruțașul) in vârstă de aproximativ 36 de ani cu fractura deschisa de femur drept și plăgi la nivelul capului. A fost stabilizat și tramsportat spre UPU SMURD Bistrița. Din păcate, calul care tracta atelajul a fost găsit fără suflare” transmit reprezentanții ISU BN.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și vor con tinua cercetările pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

VIDEO puteți vedea AICI.

 

 

FOTO/VIDEO- Catalin Creangă – Info Trafic Bistrița Năsăud

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: