16.2 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

Ai de făcut drumuri prin țară, dar nu știi CE restricții sau UNDE se aplică?! AFLĂ aici:

Ai de făcut drumuri prin țară și te prinde noapte pe drum, fără să știi exact ce restricții se aplică și în care localități…?! Ei bine, există un site care oferă informații oficiale, poentru fiecare localitate pe care o traversezi. Mai mult, există o aplicație similară și pentru Europa:

Nu e cazul să intrați în panică dacă vă prinde noaptea pe drum și nu știți exact ce restricții se aplică în localitățile pe care urmează să le traversati.

De pe platforma restricții.ro vă puteți informa exact în legătură cu măsurile și restricțiile impuse în diferitele localități din țară.

Nu trebuie decât să introduceți numele localității, iar rezultatele sunt disponibile în câteva secunde:

Tot aici aveți la dispoziție și declarațiile pe propria răspundere – necesare la ieșirea din casă după orele 20.00.

Unde te poți informa în legătură cu măsurile de protecție care se aplică în Europa?

Ceva asemănător există și pentru Europa, pentru cei care – din rațiuni profesionale – au de călătorit dintr-o țară în alta.

Este vorba de aplicația Re-open EU

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.