19.1 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

Ai de făcut drumuri prin țară, dar nu știi CE restricții sau UNDE se aplică?! AFLĂ aici:

Ai de făcut drumuri prin țară și te prinde noapte pe drum, fără să știi exact ce restricții se aplică și în care localități…?! Ei bine, există un site care oferă informații oficiale, poentru fiecare localitate pe care o traversezi. Mai mult, există o aplicație similară și pentru Europa:

Nu e cazul să intrați în panică dacă vă prinde noaptea pe drum și nu știți exact ce restricții se aplică în localitățile pe care urmează să le traversati.

De pe platforma restricții.ro vă puteți informa exact în legătură cu măsurile și restricțiile impuse în diferitele localități din țară.

Nu trebuie decât să introduceți numele localității, iar rezultatele sunt disponibile în câteva secunde:

Tot aici aveți la dispoziție și declarațiile pe propria răspundere – necesare la ieșirea din casă după orele 20.00.

Unde te poți informa în legătură cu măsurile de protecție care se aplică în Europa?

Ceva asemănător există și pentru Europa, pentru cei care – din rațiuni profesionale – au de călătorit dintr-o țară în alta.

Este vorba de aplicația Re-open EU

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.