13 C
Bistrița
vineri, august 12, 2022

FOTO/VIDEO: E oficial! Bistrița primește 13 milioane de euro pentru Linia Verde!

Astăzi s-a semnat la Bistrița și finanțarea a două proiecte de investiții în municipiu. Linia Verde, proiectul „de suflet” al viceprimarului, va primi aproape 13 milioane de euro. Iar lucrările ar trebui să înceapă în acest an.

Alte două proiecte semnate azi de Daniel Suciu, vicepremier și ministru al Dezvoltarii, vizează investiții în municipiul Bistrița.

E vorba de „Linia verde de transport public”, care va primi 59 milioane de lei (12.8 milioane euro) și „Îmbunătățirea eficienței energetice a 277 de apartamente din 7 blocuri de locuințe”, în valoare de 6.5 milioane de lei (1,4 milioane euro).

„Acest proiect va aduce cetățenii mai aproape de centrul orașului, fără a folosi mașinile lor. E un proiect foarte bun. Ar trebui să îl începem în acest an. (…) De asemenea mulțumesc și pentru ajutorul colegilor de la Consiliul Județean care au alocat fonduri pentru reabilitarea celor 47 de străzi din municipiul Bistrița”, a susținut vicele Cristian Niculae.

Ce înseamnă proiectul Linia Verde și mai multe informații despre cele trei investiții din municipiu (cu tot cu asfaltarea celor 47 de străzi), puteți urmări mai jos:

[arve url=”https://youtu.be/TaRDomP1BT4″ /]

Un alt proiect care a primit finanțare astăzi, de această dată la Beclean, este Modernizarea Grădiniței „Albă ca zăpada” în valoare de 6.3 milioane lei (1.35 milioane euro).

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...

Noi locuri de muncă, disponibile la Leoni Bistrița, Crama Veche, Sanovil și Gelateria Aniela

Se fac angajări la LEONI Bistrița! Restaurantul Crama Veche are nevoie de barman și ospătar. Clinica...