22.2 C
Bistrița
marți, iulie 23, 2024

FOTO/VIDEO: E oficial! Bistrița primește 13 milioane de euro pentru Linia Verde!

Astăzi s-a semnat la Bistrița și finanțarea a două proiecte de investiții în municipiu. Linia Verde, proiectul „de suflet” al viceprimarului, va primi aproape 13 milioane de euro. Iar lucrările ar trebui să înceapă în acest an.

Alte două proiecte semnate azi de Daniel Suciu, vicepremier și ministru al Dezvoltarii, vizează investiții în municipiul Bistrița.

E vorba de „Linia verde de transport public”, care va primi 59 milioane de lei (12.8 milioane euro) și „Îmbunătățirea eficienței energetice a 277 de apartamente din 7 blocuri de locuințe”, în valoare de 6.5 milioane de lei (1,4 milioane euro).

„Acest proiect va aduce cetățenii mai aproape de centrul orașului, fără a folosi mașinile lor. E un proiect foarte bun. Ar trebui să îl începem în acest an. (…) De asemenea mulțumesc și pentru ajutorul colegilor de la Consiliul Județean care au alocat fonduri pentru reabilitarea celor 47 de străzi din municipiul Bistrița”, a susținut vicele Cristian Niculae.

Ce înseamnă proiectul Linia Verde și mai multe informații despre cele trei investiții din municipiu (cu tot cu asfaltarea celor 47 de străzi), puteți urmări mai jos:

[arve url=”https://youtu.be/TaRDomP1BT4″ /]

Un alt proiect care a primit finanțare astăzi, de această dată la Beclean, este Modernizarea Grădiniței „Albă ca zăpada” în valoare de 6.3 milioane lei (1.35 milioane euro).

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.