4.1 C
Bistrița
marți, februarie 20, 2024

FOTO/VIDEO: Femeie găsită moartă în casă!

Salvatorii au fost solicitați să intervină la etajul II al unui bloc de pe strada Panait Cerna. O femeie nu mai răspunde la telefon de două zile. Din nefericire, descoperirea nu a fost cea dorită de familia bistrițencei…

O autospecială cu scară a pompierilor și un echipaj medical s-au îndreptat, în urmă cu puțin timp, pe strada Panait Cerna din municipiu.

Un apel la 112 anunța că o femeie, ce locuiește singură într-un apartament la etajul II, nu mai răspunde la telefon de două zile.

Salvatorii și poliția au mers la locul indicat și pompierii au intrat pe geam.

Din nefericire, femeia de 69 de ani a fost găsită decedată.

[arve url=”http://www.bistriteanul.ro/wp-content/uploads/2019/07/video-1562576745.mp4″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: