20.7 C
Bistrița
luni, iunie 24, 2024

Aquabis Bistriţa: Se va sista apa rece în Feldru, pentru o zi

Astăzi, 8 iulie 2019, între  orele 11:30 – 13:00 se va sista furnizarea apei reci în localitatea Negrilești – parțial.

Măsura este necesară pentru remedierea unui defect apărut pe reţeaua de apă potabilă.

În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi ai apei (creşterea turbidităţii). Pentru acest fapt, înainte de consum, locuitorii afectaţi de această măsură sunt rugaţi să lase apa să curgă câteva minute, pentru limpezire.

Aquabis Bistriţa îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul  apărut în acest interval.  Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi  0372/74.24.78. 

Începând de mâine – 9 iulie 2019 ora 08:00, și până miercuri 10 iulie 2019 ora 16:00 – se va întrerupe furnizarea apei reci – total, în localitatea FELDRU.

Măsura este necesară în vederea spălării și dezinfectării rețelelor de aducțiune, distribuție și a rezervorului de apă potabilă.

Aquabis Bistriţa îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!