1.2 C
Bistrița
vineri, decembrie 8, 2023

Aquabis Bistriţa: Se va sista apa rece în Feldru, pentru o zi

Astăzi, 8 iulie 2019, între  orele 11:30 – 13:00 se va sista furnizarea apei reci în localitatea Negrilești – parțial.

Măsura este necesară pentru remedierea unui defect apărut pe reţeaua de apă potabilă.

În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi ai apei (creşterea turbidităţii). Pentru acest fapt, înainte de consum, locuitorii afectaţi de această măsură sunt rugaţi să lase apa să curgă câteva minute, pentru limpezire.

Aquabis Bistriţa îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul  apărut în acest interval.  Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi  0372/74.24.78. 

Începând de mâine – 9 iulie 2019 ora 08:00, și până miercuri 10 iulie 2019 ora 16:00 – se va întrerupe furnizarea apei reci – total, în localitatea FELDRU.

Măsura este necesară în vederea spălării și dezinfectării rețelelor de aducțiune, distribuție și a rezervorului de apă potabilă.

Aquabis Bistriţa îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...