4.1 C
Bistrița
marți, februarie 20, 2024

FOTO: Drumul de la Bacău la Figa li s-a oprit într-un cap de pod

O femeie din Bacău a călătorit sute de km pentru a merge cu cei doi copii ai săi la Figa. Doar că drumul li s-a oprit pe drumul Sigmirului din Bistrița, într-un cap de pod. Ce s-a întâmplat:

Au pornit liniștiți, la distracție, neștiind ce-i așteaptă cu puțin înainte de destinație.

O femeie din Bacău și-a luat cei doi copii și au pornit, în această dimineață, spre Figa.

Imediat după ce au virat dreapta, pe drumul Sigmirului, călătoria lor s-a oprit. Cel puțin pentru o perioadă. Cei trei au ajuns cu mașina în șanț.

„Cred că unu din față o fi virat aici pe un drum și cel din fața mea a oprit. Dar nu îi mergeau stopurile. Și când am văzut că e să intru în el, am tras de volan dreapta. Și m-am oprit în capul de pod. Nu am văzut că e pod, că nu trăgeam. Dar m-am găndit că mai bine frânez și trag mașina în șanț decât să ne lovim amândoi mașinile. Dar uite că mi-am lovit-o doar eu. Că ăla și-a continuat drumul, deși nu îi funcționeaază stopurile”, a explicat revoltată șoferița.

Din fericire, toți cei trei ocupanți ai mașinii au scăpat doar cu o sperietură grozavă. Mașina e avariată ușor.

„De 8 ani de zile conduc. Și am fost și în străinătate. Sunt atentă cum conduc. Și am venit din Bacău, și uite că din cauza unuia care nu are stopuri, fac accident. Asta e!”, a mai spus băcăuanca.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: