19.1 C
Bistrița
sâmbătă, iulie 13, 2024

FOTO: Drumul de la Bacău la Figa li s-a oprit într-un cap de pod

O femeie din Bacău a călătorit sute de km pentru a merge cu cei doi copii ai săi la Figa. Doar că drumul li s-a oprit pe drumul Sigmirului din Bistrița, într-un cap de pod. Ce s-a întâmplat:

Au pornit liniștiți, la distracție, neștiind ce-i așteaptă cu puțin înainte de destinație.

O femeie din Bacău și-a luat cei doi copii și au pornit, în această dimineață, spre Figa.

Imediat după ce au virat dreapta, pe drumul Sigmirului, călătoria lor s-a oprit. Cel puțin pentru o perioadă. Cei trei au ajuns cu mașina în șanț.

„Cred că unu din față o fi virat aici pe un drum și cel din fața mea a oprit. Dar nu îi mergeau stopurile. Și când am văzut că e să intru în el, am tras de volan dreapta. Și m-am oprit în capul de pod. Nu am văzut că e pod, că nu trăgeam. Dar m-am găndit că mai bine frânez și trag mașina în șanț decât să ne lovim amândoi mașinile. Dar uite că mi-am lovit-o doar eu. Că ăla și-a continuat drumul, deși nu îi funcționeaază stopurile”, a explicat revoltată șoferița.

Din fericire, toți cei trei ocupanți ai mașinii au scăpat doar cu o sperietură grozavă. Mașina e avariată ușor.

„De 8 ani de zile conduc. Și am fost și în străinătate. Sunt atentă cum conduc. Și am venit din Bacău, și uite că din cauza unuia care nu are stopuri, fac accident. Asta e!”, a mai spus băcăuanca.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Bucură-te de Asistența în caz de pană și avarie, de la Mercedes-Benz

Soluția pentru mobilitate Mobilo Cu Mobilo, ajungi la destinație. Cu Mobilo, ajungi la destinație. Soluția de mobilitate Mobilo...