-0.6 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

FOTO/VIDEO – GEST INIMOS: I-a aterizat ”sub nas” o rață sălbatică epuizată și s-a dat peste cap să o salveze

O rață sălbatică a fost salvată de Lucian, un om cu suflet mare. Pasărea i-a ”aterizat sub nas”, în hala în care lucra, fiind epuizată. A dat telefoane încoace și-ncolo până a ajuns cu ea la un veterinar. Acum rătușca se bucură pe apă.

Lucian Precup se afla azi la muncă, în hala firmei Georg Fischer Rohrleitungssysteme (Elveția), sucursala București, filiala Bistrița.

La un moment dat a fost distras de un zgomot. În hală ”se târa” o rață sălbatică, epuizată și deshidratată.

Prima dată m-am speriat, nu am știut ce e. Mi-am dat seasma apoi că e rață sălbatică și am văzut că e prea epuizată ca să mai poată zbura.

Așa că am căutat numărul celor de la Garda de mediu și le-am explicat că am o rață în hală. Ei mi-au dat numărul domnului Marius Cârhat de la Arii Naturale Protejate Bistrița Năsăud

Domnul Marius a venit foarte repede la hală și împreună am reușit să o prindem și să o ducem la Cabinetul Veterinar Victor Vet

Acolo, medicul Veterinar s-a ocupat de ea până când și-a revenit. A pus-o pe picioare! Am luat-o, cu domnul Marius și am dus-o pe un lac unde i-am dat drumul!” a povestit, pentru Bistrițeanul.ro, Lucian.

26

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: