12.7 C
Bistrița
duminică, octombrie 1, 2023

FOTO/VIDEO: Incendiu în Ilva Mică. Focul s-a extins la alte imobile învecinate și la două mașini

Pompierii au intervenit în această după-masă în Ilva Mică pentru a stinge un incendiu. Focul s-a extins la alte trei case. Au ars, de asemenea, și două autoturisme.

Garda de Intervenție Sîngeorz Băi și SVSU Ilva Mică, au intervenit în localitatea Ilva Mică la un incendiu izbucnit la o anexă, alipită de casa de locuit.

În momentul în care primele resurse au ajuns la locul indicat, incendiul era extins la casa de locuit, cu risc de extindere la alte imobile învecinate. Acestea sunt amplasate foarte aproape unul față de celălalt.

La locul indicat au fost direcționate în sprijin și resurse de la Secția de Pompieri Năsăud.

Incendiul a fost lichidat în aproximativ o oră.

A ars în totalitate acoperișul unei case, iar de la acesta s-a extins la alte trei locuințe.

Din fericire, focarele au fost lichidate în limitele găsite, astfel pagubele de la proprietățile învecinate sunt următoarele: acoperișul unei case de locuit (aproximativ 15%), fațada unei case (izolația, elemente de tâmplărie exterioară și geamuri termopan), respectiv acoperișul unei alte case de locuit (afectat pe o suprafață restrânsă, de câțiva metri pătrați). La acestea două din urmă, pagubele au rezultat din cauza radiației termice a focarelor.

De asemenea, au ars două autoturisme, unul în totalitate, iar cel de al doilea în proporție de 20 – 30%.

Evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de un scurtcircuit la instalația electrică a unui hidrofor, transmit reprezentanții ISU BN.

Foto & Video: ISU BN

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!