16.9 C
Bistrița
marți, iulie 27, 2021

FOTO/VIDEO: Incendiu în Ilva Mică. Focul s-a extins la alte imobile învecinate și la două mașini

Pompierii au intervenit în această după-masă în Ilva Mică pentru a stinge un incendiu. Focul s-a extins la alte trei case. Au ars, de asemenea, și două autoturisme.

Garda de Intervenție Sîngeorz Băi și SVSU Ilva Mică, au intervenit în localitatea Ilva Mică la un incendiu izbucnit la o anexă, alipită de casa de locuit.

În momentul în care primele resurse au ajuns la locul indicat, incendiul era extins la casa de locuit, cu risc de extindere la alte imobile învecinate. Acestea sunt amplasate foarte aproape unul față de celălalt.

La locul indicat au fost direcționate în sprijin și resurse de la Secția de Pompieri Năsăud.

Incendiul a fost lichidat în aproximativ o oră.

A ars în totalitate acoperișul unei case, iar de la acesta s-a extins la alte trei locuințe.

Din fericire, focarele au fost lichidate în limitele găsite, astfel pagubele de la proprietățile învecinate sunt următoarele: acoperișul unei case de locuit (aproximativ 15%), fațada unei case (izolația, elemente de tâmplărie exterioară și geamuri termopan), respectiv acoperișul unei alte case de locuit (afectat pe o suprafață restrânsă, de câțiva metri pătrați). La acestea două din urmă, pagubele au rezultat din cauza radiației termice a focarelor.

De asemenea, au ars două autoturisme, unul în totalitate, iar cel de al doilea în proporție de 20 – 30%.

Evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de un scurtcircuit la instalația electrică a unui hidrofor, transmit reprezentanții ISU BN.

Foto & Video: ISU BN

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: ”Arome din Călimani” vinde, usucă și congelează afine de pădure pentru cofetării și restaurante! Povestea unei afaceri de familie

Gustul pădurii -  fresh, congelat sau uscat - ajunge acum în cofetării, restaurante sau pe mesele...

Super cool, vara asta, la IANA Optic: Ai câte perechi de ochelari vrei, într-una singură!

Ai nevoie de ochelari de vedere, dar ai vrea și ochelari de soare cu dioptrii și...