14.2 C
Bistrița
joi, mai 30, 2024

FOTO/VIDEO: Incendiu în Ilva Mică. Focul s-a extins la alte imobile învecinate și la două mașini

Pompierii au intervenit în această după-masă în Ilva Mică pentru a stinge un incendiu. Focul s-a extins la alte trei case. Au ars, de asemenea, și două autoturisme.

Garda de Intervenție Sîngeorz Băi și SVSU Ilva Mică, au intervenit în localitatea Ilva Mică la un incendiu izbucnit la o anexă, alipită de casa de locuit.

În momentul în care primele resurse au ajuns la locul indicat, incendiul era extins la casa de locuit, cu risc de extindere la alte imobile învecinate. Acestea sunt amplasate foarte aproape unul față de celălalt.

La locul indicat au fost direcționate în sprijin și resurse de la Secția de Pompieri Năsăud.

Incendiul a fost lichidat în aproximativ o oră.

A ars în totalitate acoperișul unei case, iar de la acesta s-a extins la alte trei locuințe.

Din fericire, focarele au fost lichidate în limitele găsite, astfel pagubele de la proprietățile învecinate sunt următoarele: acoperișul unei case de locuit (aproximativ 15%), fațada unei case (izolația, elemente de tâmplărie exterioară și geamuri termopan), respectiv acoperișul unei alte case de locuit (afectat pe o suprafață restrânsă, de câțiva metri pătrați). La acestea două din urmă, pagubele au rezultat din cauza radiației termice a focarelor.

De asemenea, au ars două autoturisme, unul în totalitate, iar cel de al doilea în proporție de 20 – 30%.

Evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de un scurtcircuit la instalația electrică a unui hidrofor, transmit reprezentanții ISU BN.

Foto & Video: ISU BN

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?