13 C
Bistrița
duminică, septembrie 26, 2021

Tânărul de 21 de ani, din accidentul din Rusu Bârgăului, tot în stare gravă! CE au decis medicii:

Un grav accident de circulație a avut loc ieri în Rusu Bârgăului. Doi tineri au intrat, cu mașina în care se aflau, într-un cap de pod. Șoferul a decedat pe loc, iar cel de-al doilea tânăr a ajuns în stare gravă la spital. CE au decis medicii pentru el:

Două familii distruse, după ce un grav accident rutier a avut loc ieri, în Rusu Bârgăului.

Doi tineri, de 23 și 21 de ani, ambii din Bistrița, au intrat cu mașina în care se aflau, într-un cap de pod.

Impactul i-a fost fatal șoferului. Iar cel de-al doilea tânăr a ajuns în stare gravă la spital.

Tânărul de 21 de ani, victimă a accidentului rutier din localitatea Rusu Bârgăului (pasager în autoturism), a fost adus în data de 20.04.2020 la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița cu multiple fracturi și traumatisme. Este în stare gravă, incertă, în comă indusă, fiind intubat și ventilat mecanic”, transmitea aseară Camelia Strungari, purtătorul de cuvânt al SJU Bistrița.

Mai multe despre accident, aici:

FOTO: GRAV accident în Rusu Bârgăului. O persoană a decedat

 

În timpul nopții, starea băiatului nu s-a schimbat, iar medicii au decis transferul acestuia la Cluj.

Tânărul de 21 de ani, pasager în autoturismul implicat în accidentul rutier din localitatea Rusu Bârgăului, care în data de 20.04.2020 a fost adus la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița în stare gravă, cu multiple fracturi, traumatisme și cu suspiciune de disecție traumatică a aortei toracice, a fost transferat în cursul nopții de 20/21.04.2020, cu o ambulanță cu medic, la Secția Clinică ATI a Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca. Pacientul se află în continuare în comă indusă, fiind intubat și ventilat mecanic”, a transmis Camelia Strungari, purtătorul de cuvânt al SJUB.

Pacientul implicat în accidentul de mașină de lângă Bistrița a fost preluat cu politraumă, leziune aortică, trautamatism cranio-cerebral cu leziuni hemoragice, traumă hepatică, leziuni prin strivire membre inferioare. Pacientul se află în stare critică. Medicii nu pot oferi decât un prognostic rezervat. Pacientul este la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj-Napoca”, a declarat Adela Golea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgență Cluj Napoca.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...