16.3 C
Bistrița
miercuri, iunie 16, 2021

Tânărul de 21 de ani, din accidentul din Rusu Bârgăului, tot în stare gravă! CE au decis medicii:

Un grav accident de circulație a avut loc ieri în Rusu Bârgăului. Doi tineri au intrat, cu mașina în care se aflau, într-un cap de pod. Șoferul a decedat pe loc, iar cel de-al doilea tânăr a ajuns în stare gravă la spital. CE au decis medicii pentru el:

Două familii distruse, după ce un grav accident rutier a avut loc ieri, în Rusu Bârgăului.

Doi tineri, de 23 și 21 de ani, ambii din Bistrița, au intrat cu mașina în care se aflau, într-un cap de pod.

Impactul i-a fost fatal șoferului. Iar cel de-al doilea tânăr a ajuns în stare gravă la spital.

Tânărul de 21 de ani, victimă a accidentului rutier din localitatea Rusu Bârgăului (pasager în autoturism), a fost adus în data de 20.04.2020 la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița cu multiple fracturi și traumatisme. Este în stare gravă, incertă, în comă indusă, fiind intubat și ventilat mecanic”, transmitea aseară Camelia Strungari, purtătorul de cuvânt al SJU Bistrița.

Mai multe despre accident, aici:

FOTO: GRAV accident în Rusu Bârgăului. O persoană a decedat

 

În timpul nopții, starea băiatului nu s-a schimbat, iar medicii au decis transferul acestuia la Cluj.

Tânărul de 21 de ani, pasager în autoturismul implicat în accidentul rutier din localitatea Rusu Bârgăului, care în data de 20.04.2020 a fost adus la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița în stare gravă, cu multiple fracturi, traumatisme și cu suspiciune de disecție traumatică a aortei toracice, a fost transferat în cursul nopții de 20/21.04.2020, cu o ambulanță cu medic, la Secția Clinică ATI a Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca. Pacientul se află în continuare în comă indusă, fiind intubat și ventilat mecanic”, a transmis Camelia Strungari, purtătorul de cuvânt al SJUB.

Pacientul implicat în accidentul de mașină de lângă Bistrița a fost preluat cu politraumă, leziune aortică, trautamatism cranio-cerebral cu leziuni hemoragice, traumă hepatică, leziuni prin strivire membre inferioare. Pacientul se află în stare critică. Medicii nu pot oferi decât un prognostic rezervat. Pacientul este la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj-Napoca”, a declarat Adela Golea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgență Cluj Napoca.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

VIDEO: Terase din sticlă pe sistem Valedo retractabil – propunerea POP&POP Glass Solutions pentru cei mai pretențioși clienți

Există probabil zeci de moduri de a închide o terasă, dar pentru cei pretențioși, care vor...

BistriVet angajează contabil, Filadelfia Group caută șoferi profesioniști și însoțitor de grup Grecia / Bulgaria

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița: BistriVet angajează contabil. Filadelfia Group caută șoferi profesioniști,...

CASA RUSU Bistrița: TOMBOLĂ și un TOP 10 super piese de mobilier pentru casa ta 

Dormitoare, sufragerii, fotolii sau colțare în stil clasic sau modern, pe toate le găsești în oferta...