16.6 C
Bistrița
joi, august 18, 2022

FOTO/VIDEO: Incendiu puternic la Năsăud! Zeci de pompieri s-au luptat cu flăcările ore întregi

Un puternic incendiu a izbucnit în această dimineață, în Năsăud. Un scurt circuit a făcut  scrum mai multe anexe ale unei gospodării. Zeci de pompieri s-au luptat cu flăcările, ore întregi. Din fericire nu au fost victime.

Puțin înainte de ora 06:00, pompierii au fost solicitați să intervină la un incendiu izbucnit pe strada Bistriței din Năsăud.

20 de pompieri militari năsăudeni și bistrițeni, cu patru autospeciale de stingere, autospecială de intervenție la înălțime și un Echipaj de Prim Ajutor SMURD au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului, precum și pentru protejarea caselor de locuit.

Situația putea să ia o turnură urâtă, dacă pompierii nu ar fi reușit să scoată cele două butelii de gaz, pline, din anexele cuprinse de flăcări.

„Incendiul a afectat un adăpost de animale, un depozit de plante furajere si o moară de cereale, pe o suprafață totală de aproximativ 450 mp. Casele de locuit au fost protejate. La un imobil de locuit din vecinătate s-au spart geamurile din cauza radiației termice, iar la imobilul din gospodăria afectată a fost degradată o fațadă”, transmit reprezentanții ISU BN.

Lupta cu flăcările a durat două ore. Din fericire, nu au fost înregistrate victime. Cauza probabilă a incendiului pare să fi fost un scurt circuit.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.

La Maison du Claire te trimite la relaxare! Cum poți câștiga un weekend „zen” la Therme București

La Maison du Claire își propune să-i trimită la relaxare pe cei mai fideli clienți ai...