12.2 C
Bistrița
marți, septembrie 27, 2022

IANA OPTIC: Vă mulțumim pentru cei 15 ani de prietenii legate în jurul ochelarilor

IANA OPTIC sărbătorește anul acesta 15 ani de când a deschis micuțul magazin de optică medicală în Centrul Vechi al Bistriței, pe Pietonalul Liviu Rebreanu, nr. 5. 15 ani în care au adus bucurie celor care au găsit aici mereu ochelarii potriviți sau la care visau, cu prețuri pentru fiecare buzunar și pentru toate gusturile. Cu reparații gratuite pentru toți clienții, cu „urgențe” în care lentila spartă sau ochelarul rupt au fost înlocuite în mai puțin de o jumate de oră. 15 ani de prietenii frumoase legate în jurul ochelarilor pentru care IANA OPTIC vă mulțumește astăzi!

„Când am deschis acest mic magazin de optică medicală voiam doar să aducem la Bistrița altceva, mai rafinat, să cultivăm gustul bistrițenilor pentru acest accesoriu de care unii dintre noi nu ne despărțim toată viața, face parte din fizionomia noastră. Păstrăm aceeași filosofie și acum. Din fiecare colecție nouă a marilor producători de ochelari alegem ce e mai frumos și aducem la Bistrița, iar clienții noștri au mereu de unde alege. Avem în stoc mii de perechi de ochelari, pentru gustul și buzunarul oricui. Și dacă un client vrea un model special, care nu este în magazin, îl aducem imediat, de pe o zi pe alta sau în câteva zile, dacă sunt din import. Aceeași atenție o dăm și lentilelor, n-a fost inovație în domeniu care să nu ajungă la noi după ce a fost lansată. Suntem singurul magazin din Bistrița care aduce lentila UVTECH, ultima inovație în domeniu, cu protecție maximă împotriva radiațiilor UV și a luminii albastre. Practic, deși e o lentilă transparentă protejează mai bine ochii decât un ochelar de soare sau o lentilă tratată cu diverse reflexe. E o lentilă completă, de ultimă generație, pe care ne-am dorit mult să o oferim clienților noștri. Avem lentile speciale pentru cei care conduc mult, rame pentru cei care se plictisesc repede și care dintr-o mișcare pot schimba fața ochelarului cu una potrivită ținutei zilei, de exemplu.

Uitându-mă înapoi, la cei 15 ani care au trecut, mă emoționează fiecare prietenie legată în jurul ochelarilor și poveștile frumoase de viață pe care le-am văzut derulându-se sub ochii noștri. Îmi amintesc acum de o clientă care a intrat la noi în magazin pe când era elevă. Apoi liceeană. Apoi studentă. Acum este mămică și vine în magazin împreună cu cel mic. Am fost martorii unor povești de dragoste la început, în care ea a venit însoțită de el să-și aleagă perechea de ochelari, inclusiv una mai specială, pentru nuntă. Apoi a avut și el nevoie de ochelari și au venit tot la noi. Apoi și-au adus părinții, prietenii. Dacă stau bine să mă gândesc avem familii întregi care își fac de 15 ani ochelarii la noi. Știm deja ce caută fiecare, care le sunt gusturile, astfel că ne este tare simplu să le găsim imediat ochelarul sau lentila potrivită muncii sau personalității lor. Iar momentul acela când își așează ochelarii pe ochi și ne zâmbesc fericiți face parte din fericirea noastră, am putea spune că suntem dependenți de zâmbetul acela de la final, de mulțumire, de fericire.

Suntem recunoscători tuturor clienților noștri care ne-au trecut pragul în acești 15 ani, care ne-au permis să facem parte din povestea lor, iar ochelarii IANA OPTIC din personalitatea lor. Pentru a sărbători anii de poveste petrecuți împreună, tot anul 2020 vom avea promoții la ochelari, lentile. Avem discounturi la brandurile cele mai iubite și căutate, avem lentile gratuite oferite la achiziționarea anumitor rame de ochelari, ochelari de soare de brand cu un discount minim de 20 la sută și multe alte promoții. Vă așteptăm în magazin, în programul normal, să vă răsplătim cei 15 ani de încredere pe care ne-ați acordat-o, alături de prietenia voastră „, a declarat Iana Mureșan, managerul magazinului Iana Optic din Centrul Vechi al Bistriței, pentru Bistriteanul.ro.

Povestea Iana Optic la Bistrița o puteți citi aici:

Iana OPTIC. Povestea fetei pe care ochelarii au făcut-o să se îndrăgostească de Bistrița

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO VEZI cum poți să îți decorezi casa la super prețuri! La Wow INTERIORS și Alpha Home Outlet prețurile au intrat la apă

Dacă te tentează să îți redecorezi casa toamna aceasta și nu mai ai răbdare să profiți...

Surprizele toamnei la Maison du Claire: Cartofi loaded cu piept de pui, foccacia cu șnițel de pui și livrare gratuită

La Maison du Claire nu vă lasă la greu atunci când vă e foame nici la...

Reconstrucția unei case vechi sau construirea unei clădiri noi? În ce merită mai mult să investiți?

România este printre țările care are un procent considerabil de proprietari, multe dintre proprietăți fiind construite...