3.7 C
Bistrița
luni, decembrie 5, 2022

Iana OPTIC. Povestea fetei pe care ochelarii au făcut-o să se îndrăgostească de Bistrița

Povestea Iana OPTIC începea la Bistrița în urmă cu fix 15 ani. Pe atunci, Iana Mureșan îl însoțea în oraș pe soțul ei, care era distribuitor al unor mărci de rame și ochelari de vedere. Totuși, în orașelul superb, cochet, cu mașini scumpe și vile impunătoare,  nu se vindeau deloc ramele și lentilele de calitate, cei care ofereau astfel de servicii alegând întotdeauna produsele cele mai ieftine, singurele pe care păreau să le cumpere bistrițenii. Iana era convinsă că femeile frumoase și domnii eleganți din oraș ar fi ales și ceva mai frumos, mai de calitate, dar nu aveau de unde. Și așa s-a născut magazinul de pe pietonal Iana OPTIC, care, de 15 ani, face ochelari pe toate gusturile și pentru toate buzunarele. 

Toată viața Ianei, originară din Basarabia, este legată într-un fel sau altul de ochelari și, cumva, ei i-au desenat fericirea. Dacă de la soțul ei a învățat primele noțiuni despre calitatea ramelor și a lentilelor, magazinul de optică deschis de ei la Bistrița i-a făcut să-și aleagă orașul în care voiau să-și crească copilul. Așa se face că în urmă cu mai bine de 10 ani s-au stabilit la Bistrița și, astăzi, Bistrița e pentru ei „acasă”.

Atunci când vorbește de ochelari, rame sau lentile, fața Ianei Mureșan se luminează instant și nu există noutate în domeniu pe care să n-o știe, cum nu există nici rame la modă sau lentile de ultimă generație pe care să nu le aibă în magazin. Ramele nu sunt niciodată simple rame, povestea lentilelor nu este atât de scurtă pe cât s-ar părea, iar atunci când vrei să cumperi o pereche de ochelari este bine să te sfătuiești cu cineva care chiar se pricepe la asta și are toate informațiile din domeniu la zi.

Astăzi, lentilele pot fi personalizate în funcție de stilul de viață sau de munca depusă și ținând cont de preferințele fiecărui purtător de ochelari în parte. Pot să ajute ca ochiul să nu obosească în fața calculatorului, dar în același timp să protejeze și de lumina puternică de afară, dar, fără a închide automat lentila. Lentila mai poate fi pregătită într-un degrade reflex, care să ofere o privire luminoasă și, da, poate fi astfel făcută încât să nu lase să se vadă ridurile de sub ochi (acest gen de lentile e preferatul doamnelor). Iar culoarea lentilelor, reflexul sau degradeul poate fi în zeci de variante de culoare, astfel încât și estetic nuanța aleasă să se potrivească feței sau personalității purtătorului.

Dacă acum 15 ani ochelarii se predau după o zi, două, astăzi, la Iana OPTIC în 15 minute poți avea ochelarii doriți pe nas. Asta pentru că pe deoparte tehnologia a evoluat, iar Iana a investit mereu în tehnica optică computerizată de ultimă generație, plus că  în stoc au oricând sute de tipuri de lentile. În cazul persoanelor care au nevoie de lentile combinate sau au indicații speciale din partea medicului oftalmolog, execuția poate dura ceva mai mult.

Cât despre rame, chiar nu vă faceți griji, la Iana OPTIC chiar aveți de unde alege, oricât de pretențioși ați fi. Prada, Vogue, Giorgio Armani, Emporio Armani, Trussardi, Ferre, Bvulgari, Dolce &Gabbana, Michael Kors sunt doar câteva din marile branduri care se găsesc în magazin, iar dacă sunteți fanii ochelarilor de la Ray-Ban aflați că sunt distribuitorii autorizați pe Bistrița ai brandului, lucru care se poate verifica pe site-ul producătorului sau, mai simplu, scanând codul QR de la intrarea în magazin.  

Și pentru că zilele acestea se sărbătoresc 15 ani de IANA OPTIC la Bistrița, bucuria se împarte cu voi! Aveți de ales între mii de rame la care primiți lentilele cadou, ramele de firmă au reduceri de 30 la sută, iar în magazin veți găsi alte zeci de oferte. E practic imposibil dacă treceți pe str. Liviu Rebreanu nr. 5 să nu vă alegeți o pereche de ochelari dacă cumva aveați în plan o pereche nouă de sărbători.

Doamnele care lucrează aici vă pot răspunde oricărei întrebări pe care o aveți și vă pot ajuta cu sfaturi pentru a alege ochelarul ideal pentru voi, ținând cont de toate aspectele care vă interesează, ce vă deranjează, ce vă place, ce nu vă place, ce așteptări aveți de la noua pereche de ochelari. Important de reținut este că aici se fac și consultații gratuit, iar reparațiile sunt tot gratuite.

Dacă dați un Like paginii lor de Facebook Iana Optic – Optică Medicală puteți rămâne la curent cu toate noutățile și ultimele promoții.  

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...