16.6 C
Bistrița
joi, august 18, 2022

Femeie salvată dintr-o zonă greu accesibilă, cu o autospecială de teren

Salvatorii au fost solicitați să intervină în Tureac, într-o zonă greu accesibilă, pentru a acorda ajutor unei femei. Paramedicii au parcurs un kilometru pe jos pentru a ajunge la victimă. Femeia a fost transportată cu o autospecială de teren.

O femeie de 32 de ani care locuiește într-o zonă greu accesibilă din localitatea Tureac a avut nevoie de ajutor.

Un echipaj de prim ajutor SMURD de la Garda de Intervenție Prundu Bârgăului, împreună cu un echipaj pentru intervenții în zonă greu accesibilă de la Detașamentul de Pompieri Bistrița și Salvamont Bistrița s-au deplasat de urgență spre locul solicitării.

Femeia era conștientă și prezenta fractură de membru inferior.

„Echipajul de prim ajutor SMURD a ajuns la victimă pe un teren accidentat, ultimul kilometru fiind parcurs pe jos. Femeia prezenta ușor șoc hipotermic și suspiciune de fractură membru inferior”, informează Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița.

Femeia a fost coborâtă la ambulanța SMURD cu ajutorul autospecialei de intervenție în zone greu accesibile.

Paramedicii au stabilizat-o pe femeie și a fost transportată la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale de specialitate.

Foto @ ISU BN

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.

La Maison du Claire te trimite la relaxare! Cum poți câștiga un weekend „zen” la Therme București

La Maison du Claire își propune să-i trimită la relaxare pe cei mai fideli clienți ai...