6.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

FOTO/VIDEO: Localnicii din Subcetate, TERORIZAȚI de cheful unor romi. Polițiștii au făcut TOT ce au putut, dar degeaba

Prima zi a lui Cuptor a venit cu un chef încins… în Subcetate! Câțiva romi au început cheful înainte de miezul nopții și par să nu-l mai termine. Asta, în ciuda vizitei poliției și spre disperarea vecinilor.

Chefurile nocturne în zona Subcetate nu sunt chiar la ordinea zilei, însă și atunci când au loc… apoi să te ții!

Intrarea în luna lui Cuptor s-a făcut cu un chef… încins! Câțiva romi, care locuiesc în ANL-urile noi, blocul 5, au început cheful încă din seara zilei de 30 iunie. Deși au trecut ore bune… distracția pare să nu se mai termine.

Chiar dacă muzica a deranjat locatarii cartierului, telefoanele au început să sune la 112 abia după ora 03:00, azi-noapte, când deja răbdarea tuturor a atins cota maximă.

De câteva minute a mai sunat cineva, tot pentru această problemă”, a explicat dispecera unei localnice din zonă ce a sunat la 112 la ora 03:32.

Polițiștii de la Poliția Municipală au explicat că echipajul e deja în drum spre locația respectivă.

Am așteptat aproape 20 de minute și când am văzut că nu ajunge niciun echipaj de poliție, am sunat și pe numărul cetățeanului, la Poliția Locală. Culmea, dispecera a zis că dacă respectivii nu o să le răspundă la interfon, nu vor avea ce face. Dar a promis că va trimite echipaj în zonă!”, a mai povestit, pentru Bistrițeanul.ro, femeia din Subcetate.

La un moment dat, echipajul de poliție al Poliției Municipale a ajuns în zonă, a urcat la apartamentul cu pricina și a amendat-o pe Alina, chiriașa și organizatoarea petrecerii.

„Să le… … la toți românii din scara asta care au sunat la poliție”, a strigat Alina după ce polițiștii au plecat.

Deși amendată, lucru confirmat de reprezentanții IPJ BN, liniștea a durat câteva minute. Apoi cheful a continuat, chiar dacă a mai primit încă patru amenzi de la Poliția Locală.

„Au fost trei sesizări făcute, de trei persoane diferite, pentru locația respectivă. Una a fost preluată de cei de la Municipiu și două de noi. Polițiștii locali au aplicat acolo patru sancțiuni contravenționale. Un cetățean își serba ziua fiicei lui, împreună cu mai multe persoane, toate aflate sub influența băuturilor alcoolice. Din nefericire, legea nu ne permite să luăm și alte măsuri, decât sancționarea. Legea asta e făcută pentru cetățeni cu bunul simț, care din greșeală dau, o dată, muzica prea tare”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, Ovidiu Gabrian, șeful adjunct al Poliției Locale Bistrița.

Valoarea amenzilor aplicate de Poliția Locală se ridică la 2.150 lei, sumă ce trebuie achitată integral în 15 zile. Dacă nu e achitată, se ajunge în instanță și se transformă în ore de muncă în folosul comunității. Dacă refuză și munca în folosul comunității, lucru pe care legea li-l permite, atunci cauza reintră pe rolul judecătoriei, și orele de muncă se transformă, din nou, în amendă.

Cheful continuă inclusiv la momentul publicării acestui articol.

„Au mai făcut chefuri. Nu e primul. Dar terminau undeva pe la ora 03:00 – 04:00. Și și atunci sunam la 112. Dar acum pare că nu mai termină….Nu mi se pare normal să avem de îndurat asfel de lucruri, zeci, poate sute de persoane, din cauza unora ca ei. Data viitoare, în miez de noapte, îi sun pe primar și viceprimar, să vină să dansăm împreună pe muzica țigănească. Și să le ascultăm împreună scandalurile”, a mai spus bistrițeanca revoltată.

[arve url=”https://youtu.be/Dg7BrZST-dc” /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Supercom și IMP România! Se oferă condiții excelente de muncă

Se fac angajări la ItalTextil Sărata, care caută muncitori și secretar administrativ. Panouri Decorative are nevoie de montator în Bistrița, iar Transmixt angajează / școlarizează șoferițe pentru transportul local. Oferta completă, mai jos: