16.2 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

FOTO/VIDEO: Lucrările la Sala sportivă de la Spermezeu, pe ultima sută de metri! Inaugurarea, în câteva zile:

Sala de sport din Spermezeu se va inaugura în nici două săptămâni. Visul tinerilor din comună devine astfel realitate. Se fac ultimele lucrări la parcare și spațiul verde:

Voleiul este o tradiție în Spermezeu, echipe din comună participând chiar și la competiții internaționale. Ani la rând tinerii din comună au cerut un teren unde să poată juca și chiar chema echipe din extern pentru concurs.

Așa a luat naștere proiectul unei Săli Sportive la Spermezeu, în valoare de peste 9 milioane de lei.

FOTO: Sala de sport de la Spermezeu, de 180 de locuri, aproape gata

Lucrările au avansat, astfel că în curând se va face inaugurarea.

Mai avem de lucru la parcare și la spațiul verde. Sunt ultimele retușuri. În data de 16 iulie vom avea inaugurarea Sălii Sportive” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul Sorin Hognogi.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.