28 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

FOTO/VIDEO: Lucrările la Sala sportivă de la Spermezeu, pe ultima sută de metri! Inaugurarea, în câteva zile:

Sala de sport din Spermezeu se va inaugura în nici două săptămâni. Visul tinerilor din comună devine astfel realitate. Se fac ultimele lucrări la parcare și spațiul verde:

Voleiul este o tradiție în Spermezeu, echipe din comună participând chiar și la competiții internaționale. Ani la rând tinerii din comună au cerut un teren unde să poată juca și chiar chema echipe din extern pentru concurs.

Așa a luat naștere proiectul unei Săli Sportive la Spermezeu, în valoare de peste 9 milioane de lei.

FOTO: Sala de sport de la Spermezeu, de 180 de locuri, aproape gata

Lucrările au avansat, astfel că în curând se va face inaugurarea.

Mai avem de lucru la parcare și la spațiul verde. Sunt ultimele retușuri. În data de 16 iulie vom avea inaugurarea Sălii Sportive” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul Sorin Hognogi.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Greșeli fatale în planificarea pensionării și cum să le evitați

Părinților noștri le-a fost ușor să își planifice pensionarea, deoarece majoritatea dintre ei au lucrat pentru același angajator și s-au retras cu ceasuri de aur și pensii de la companie. Cu toate acestea, zilele noastre sunt diferite, iar lucrurile sunt mai complicate...

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.