20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

FOTO: Sala de sport de la Spermezeu, de 180 de locuri, aproape gata

Bucurie pe spermezeni, dar mai ales pe echipa de volei a comunei. Sala de sport de peste 9 milioane de lei e aproape finalizată. CUM arată:

În iulie 2020 se semna ordinul de începere al lucrărilor la Sala de Sport din Spermezeu. Banii, 9, 12 milioane de lei au fost alocați acestui proiect prin Compania Națională de Investiții.

Actele de finanțare au fost depuse în 2018, iar anul acesta, spermezenii se vor putea bucura de sala de sport.

Nu mai avem mult! Eu nu sunt grăbit deloc. Ceea ce vreau este să se facă lucrare de calitate!” a scris primarul Sorin Hognogi pe Facebook.

Sala are 180 de locuri, iar marea bucurie este ”pe capul” echipei de volei.

Acest proiect a fost unul cerut de cetățeni. Cred că de la primul meu mandat mi s-a spus de către localnici că ei au nevoie de o sală de sport. În mod special vorbesc de echipa de volei din comuna Spermezeu. La noi e tradiție în volei, iar echipa noastră concurează inclusiv internațional. Și mi-au spus că ei nu-și pot chema colegii, alte echipe, la noi în comună, decât pe timp de vară. Așa că acum, cu noua sală de sport, vor putea face turnee și pe timp de iarnă” explica primarul Comunei Spermezeu în 2020.

CUM arată sala de sport de peste 9 milioane de lei:

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: