5.4 C
Bistrița
joi, decembrie 8, 2022

FOTO/VIDEO Majoretele de la Cheers All Stars au ridicat sala în picioare, cu tumbe și salturi spectaculoase, la aniversarea unui deceniu de existență

Trupa de cheerleading Cheers All Stars s-a născut din ambiția unei foste eleve de la CN „Andrei Mureșanu” Bistrița, Roxana Lăpuște în 2012. Clubul de majorete s-a fondat din dorința de a promova o nouă activitate motrică, complexă, cheerleading-ul. Aseară, cu un show spectaculos, Cheers All Stars a sărbătorit deceniul de existență.

Cheerleading-ul este un sport dinamic, care combină aptitudini sportive, dans, mobilitate, acrobații și o atitudine pozitivă.

După mai multe participări la emisiuni televizate cum ar fi „Românii au talent” sau „România Dansează”, echipa de majorete a devenit cunoscută la nivel național. De asemenea, au participat la competiții interne și la nivel internațional de unde au venit cu medalii, cupe și diplome care demonstrează faptul că performanța este la ea acasă în familia Cheers.

La 10 ani de performanță și consecvență, echipa Roxanei Lăpuște a organizat, joi seara, un spectacol aniversar în care a întrunit și foștii cheerleaderi, dar și noile echipe de copii, juniori și seniori.

Micuțele majorete, balerine și elevele de YOLO Dance Studio, alt proiect al Roxanei, au făcut un show de senzație. Tumbe, salturi periculoase și scenică dinamică, toate s-au unit într-un spectacol care rămâne în istoria Cheers.

Echipa a fost, de asemenea, premiată de Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, pentru performanțele adunate în timp.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Iubești înghețata și cheesecake-ul de la Gelateria Aniela? Le poți comanda pentru masa de Crăciun sau Revelion

Masa de Crăciun și de Revelion e plină de bunătăți tradiționale. Cei de la Gelateria Aniela...

Rombat angajează Manager Planificare Producție, Betak are nevoie de un inginer mecanic priceput

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Rombat - care angajează operatori și manager...

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...