12.7 C
Bistrița
duminică, octombrie 1, 2023

FOTO/VIDEO: „Minunea” de la Căian. Cum a ajuns un patinoar din zona rurală să atragă ca un magnet inclusiv orășeni:

Pe Valea Țibleșului, în inima Căianului Mic, comunitatea se bucură de un patinoar. Este singurul patinoar din zona rurală a județului și atrage ca un magnet inclusiv orășeni.

Cu ocazia zilei lui de naștere, primarul comunei Căianu Mic a oferit comunității…un patinoar.  Aflat în centrul satului Căianu Mic, pe o suprafață de 250 mp, patinoarul atrage ca un magnet inclusiv orășeni.

De când l-am deschis, vin în fiecare zi oameni de peste tot. Vin de pe toată Valea Țibleșului. Dar am avut inclusiv din Beclean persoane care au venit pentru a patina” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul Paul Știr.

Cu mici și mari împreună, patinoarul este tot timpul ocupat de pasionați de patinaj sau de cei ce vor să se inițieze în patinaj.

Avem 135 de perechi de patine pe care le punem la dispoziție, de la mărimea 26 la 46. De asemenea, pentru copii, avem și trei ursuleți și trei pinguini care să îi ajute” a explicat primarul comunei.

Pationarul de la Căianu Mic este singurul patinoar din zona rurală a județului, fiind o adevărată bucurie pentru comunitatea Văii Țibleșului.

”Patinoarul va fi deschis până în 14 martie. În următorul sezon de iarnă, dat fiind interesul pe care l-am văzut și bucuria comunității, ne gândim să facem unul mai mare și să îl punem într-o altă locație. Vrem să organizăm inclusiv concursuri de patinaj artistic și de viteză. Acestea sunt câteva din planurile de viitor” a declarat Paul Știr, primarul comunei Căianu Mic.

Patinoarul de la Căian este deschis:

  • de luni până vinei – 15.00 – 21.00
  • sâmbătă și duminică – 13.00 – 21.00


 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!