11.1 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

FOTO/VIDEO: „Minunea” de la Căian. Cum a ajuns un patinoar din zona rurală să atragă ca un magnet inclusiv orășeni:

Pe Valea Țibleșului, în inima Căianului Mic, comunitatea se bucură de un patinoar. Este singurul patinoar din zona rurală a județului și atrage ca un magnet inclusiv orășeni.

Cu ocazia zilei lui de naștere, primarul comunei Căianu Mic a oferit comunității…un patinoar.  Aflat în centrul satului Căianu Mic, pe o suprafață de 250 mp, patinoarul atrage ca un magnet inclusiv orășeni.

De când l-am deschis, vin în fiecare zi oameni de peste tot. Vin de pe toată Valea Țibleșului. Dar am avut inclusiv din Beclean persoane care au venit pentru a patina” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul Paul Știr.

Cu mici și mari împreună, patinoarul este tot timpul ocupat de pasionați de patinaj sau de cei ce vor să se inițieze în patinaj.

Avem 135 de perechi de patine pe care le punem la dispoziție, de la mărimea 26 la 46. De asemenea, pentru copii, avem și trei ursuleți și trei pinguini care să îi ajute” a explicat primarul comunei.

Pationarul de la Căianu Mic este singurul patinoar din zona rurală a județului, fiind o adevărată bucurie pentru comunitatea Văii Țibleșului.

”Patinoarul va fi deschis până în 14 martie. În următorul sezon de iarnă, dat fiind interesul pe care l-am văzut și bucuria comunității, ne gândim să facem unul mai mare și să îl punem într-o altă locație. Vrem să organizăm inclusiv concursuri de patinaj artistic și de viteză. Acestea sunt câteva din planurile de viitor” a declarat Paul Știr, primarul comunei Căianu Mic.

Patinoarul de la Căian este deschis:

  • de luni până vinei – 15.00 – 21.00
  • sâmbătă și duminică – 13.00 – 21.00


 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis.